Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
DİN@R@***@@@ (24.01.2018/23:55)Seni cox istediyinide etiraf etdi daha neyin davasin edirsen)
-Malena-, Iynevin vaxti catib deyesen))
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
) Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
MoNaCo_FrAnCe (24.01.2018/23:55)Bax vaxta .ve yazdigina o sene deyib .men onu hacan mudafie etdimmi . Men sehf duwub deye guldum o ise aqzin qatigin daqidir .sorada deirsenki soyme Dina .o geyiwirse men qawiyib qan cixarmaliyam)
Seni cox istediyinide etiraf etdi daha neyin davasin edirsen)
DİN@R@***@@@ (25.01.2018/00:00)A day qutarinda Bardel elemisize forumu ikonizde.
Bax vaxta .ve yazdigina o sene deyib .men onu hacan mudafie etdimmi . Men sehf duwub deye guldum o ise aqzin qatigin daqidir .sorada deirsenki soyme Dina .o geyiwirse men qawiyib qan cixarmaliyam)
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
DİN@R@***@@@ (25.01.2018/00:00)Belke senen yawda balacadi belke helede hisslerinin qurbaninidi..sen boyuksense goster boyukluyvu ve soyuw soyme o qiza..dediklerinese etirazim yoxdu..ya soyuwmuyun ya yaziwmiyin yada uwaqlar dimiwken mehribanlawin..
Bax vaxta .ve yazdigina o sene deyib .men onu hacan mudafie etdimmi . Men sehf duwub deye guldum o ise aqzin qatigin daqidir .sorada deirsenki soyme Dina .o geyiwirse men qawiyib qan cixarmaliyam)
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
-Malena- (25.01.2018/00:02)Sen cox weyi sehf bile bilersen diqqet yetir sorada aqzivin daniwigini bil men terefe nese azanda bilirsenki mene ferq etmir sen cawsan mene qaewi men susub gulub gecmkyecem ona gorede bu son olsun
DİN@R@***@@@, men ele bildim yazdigima gulmusen)
MoNaCo_FrAnCe (25.01.2018/00:03)Belkeni ekibler bitmeyib .. herneyin qurbanidi ozu iler mene dexlisi yoxdu o bilirki mene iliwse dolawigi acilmiycey ona gorede sozlerine diqqet etsin
Belke senen yawda balacadi belke helede hisslerinin qurbaninidi..sen boyuksense goster boyukluyvu ve soyuw soyme o qiza..dediklerinese etirazim yoxdu..ya soyuwmuyun ya yaziwmiyin yada uwaqlar dimiwken
<< 1 ... 377 378 [379] 380 381 ... 511 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1082 / 646

......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E......