Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (01.02.2017/01:15)Kaloriden danishmaga bashlayim?))
hani be gelmedi)) ne yeyim?)
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
!=!DEVIL MAY CRY!=! (01.02.2017/01:17)
Kaloriden danishmaga bashlayim?))
))))))) piss) en zeif yerimnen vurdu))KoNCeNo (01.02.2017/01:16)Qiz zeher deyilem.Inan ki 9 gunu tesadufen elim deydi cixdim . Sms lere baxmaq isteyirdim.Her iki usere yazdim .Sende qutu baqli idi . Bilmeden yarqilama. Noye oyunu yarimciq qoyumki .onlarda sozumu tesdiqleye biler -
Zeher

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (01.02.2017/01:18)Senede yazdim axi oyundan yanliwliqla oldu cixmaqim))))))) piss) en zeif yerimnen vurdu))
ominoda . Gelin oynayaq dedim .cavidan oyun acdi gozledik gelmediniz ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
EVAMELISSA (01.02.2017/01:18)Hani cagir tesdiqleseler cezun gungul olacaq eks teqdirde iw duwur sene tez ol delil subut getir!!!
Qiz zeher deyilem.Inan ki 9 gunu tesadufen elim deydi cixdim . Sms lere baxmaq isteyirdim.Her iki usere yazdim .Sende qutu baqli idi . Bilmeden yarqilama. Noye oyunu yarimciq qoyumki .onlarda sozumu t
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (01.02.2017/01:18)Bir shakalatda 90% nektarin 45% bele olarsa 23 belebgetdi )))))))))) piss) en zeif yerimnen vurdu))
Yeeeemeeeee)))))
!=!DEVIL MAY CRY!=! (01.02.2017/01:21)bele dedikcede agzim sulanir demede yemeee bu deq gedib getirib yeyec)))))
Bir shakalatda 90% nektarin 45% bele olarsa 23 belebgetdi )))Yeeeemeeeee)))))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
<< 1 ... 234 235 [236] 237 238 ... 356 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1031 / 1372

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!