Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
Leyla@Quliyeva (26.01.2018/15:15)Kabinetde cay.
Saglamdir.kabinetimde bir stekan caya devet ederem
..MoNaCo_FrAnCe (26.01.2018/15:22)Hee.hekimem ozu de baş hekim))kabinetimde resept yazmayacam caya qonaq edecem)))
Kabinetde cay...
Leyla@Quliyeva (26.01.2018/15:32)Ozumu cox wansli hiss edirem senin kimi baw hekimin otaginda caya devet edildiyime gore)))yeqinki xususi yoxlaniwlar kabinetde olacaq "baw hekimim " terefinden)))))
Hee.hekimem ozu de baş hekim))kabinetimde resept yazmayacam caya qonaq edecem)))
MoNaCo_FrAnCe (26.01.2018/15:36)Xeyir baş hekim olaraq xesteleri palataya xususi yoxlanişi rentgen uzi MRT ye gonderirem.saglamlari ose caya devet))))her xeste de senin kimi şsnsli deyil)))
Ozumu cox wansli hiss edirem senin kimi baw hekimin otaginda caya devet edildiyime gore)))yeqinki xususi yoxlaniwlar kabinetde olacaq "baw hekimim " terefinden)))))
deyiş. Leyla@Quliyeva (26.01 /16:02) [1]
Leyla@Quliyeva (26.01.2018/15:45)Ozumu wansli hiss etdiyimi etiraf etdim ilk bawdan seninle bagli olaraq baw hekimim)))o cay mene bir bawqada saglamliq qatar eminem))))))
Xeyir baş hekim olaraq xesteleri palataya xususi yoxlanişi rentgen uzi MRT ye gonderirem.saglamlari ose caya devet))))her xeste de senin kimi şsnsli deyil)))

MoNaCo_FrAnCe (26.01.2018/16:07)Bu qeder emin olma ezuz xeste.zehmimi gorsen aldigin ilk qurtum bogazinda duyunlener)))
Ozumu wansli hiss etdiyimi etiraf etdim ilk bawdan seninle bagli olaraq baw hekimim)))o cay mene bir bawqada saglamliq qatar eminem))))))
Leyla@Quliyeva (26.01.2018/16:11)Icinde sertlikde olsa herwey oz yerine oturacaq ureyimce olacaq o devet...
Bu qeder emin olma ezuz xeste.zehmimi gorsen aldigin ilk qurtum bogazinda duyunlener)))
ha.
.superrr
.<< 1 ... 392 393 [394] 395 396 ... 694 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1113 / 1747

......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E......