canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Siz həkimsiz..usteki userde xesteniz..
__SoN_BaHaR__  __SoN_BaHaR__ [Off] (03.06.2019 / 00:20)
 Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım.
niye meni şoka salirsiz ??
__DeFeND__YouR__SeLF__  __DeFeND__YouR__SeLF__ [Off] (03.06.2019 / 00:21)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
DİN@R@***@@@ (032019/01:17)
Az mene bawqa nikden eseb edib gelib bu nikinde qadan alim deyir .bugunde gelibki bes sen ve gulu mene quyu wazirsiz menim ndyime axi sene quyu qazim adsma bunu deyerler dedim direwdim su
men bele bawa duwdum sen bawqa nikle oda bawqa nikle bir birnizle yazisib pisleyib bir birvizin arxasiyca danismisiz duz anladim?
MaHo*BaKiNeC  MaHo*BaKiNeC [Off] (03.06.2019 / 00:21)
 CoX OzUnDeN RaZi OlmA HEYAT ! VaXt GeLeCeK SeNiDe TERK EdEcEm !
burda soymey uze demey deyil sikerem kimliyinnen asli olmayarag manitorda soyuw soyer!!! sozu olan varsa normal sozun desin
aYCaaN  aYCaaN [Off] (03.06.2019 / 00:22)
 ყeղe ♥️PAYIZIN♥️ eтяւ DսყսLսя HаvaDa
__DeFeND__YouR__SeLF__ (032019/01:21)
men bele bawa duwdum sen bawqa nikle oda bawqa nikle bir birnizle yazisib pisleyib bir birvizin arxasiyca danismisiz duz anladim?
Yox dinaa oz nikinde bu God savee us nikindee dinaya yazib mene ise _BiLLuR_nikiyle soyub sora bu nikde dostt deyib
__SoN_BaHaR__  __SoN_BaHaR__ [Off] (03.06.2019 / 00:23)
 Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım.
__DeFeND__YouR__SeLF__ (032019/01:21)
)))
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (03.06.2019 / 00:23)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
MaHo*BaKiNeC (032019/01:20)
sene aiddise senedi aid deyilse diyan qiragda girme hara geldi !! nece gundu formda soz soxursan dinmirem ag eliyirsen!!
Ader sdsm kimi csvsbvvere mene aitdi he ya yox?!! Sen cavsbin verki seninde cavsbin men verim

Qaldiki soz soxmaqim seni niye yandirirki .sozu yiyesi goturur sene ne isdi soyuxluguki hrle bir dinesende .
MaHo*BaKiNeC  MaHo*BaKiNeC [Off] (03.06.2019 / 00:23)
 CoX OzUnDeN RaZi OlmA HEYAT ! VaXt GeLeCeK SeNiDe TERK EdEcEm !
aYCaaN (032019/01:22)
Yox dinaa oz nikinde bu God savee us nikindee dinaya yazib mene ise _BiLLuR_nikiyle soyub sora bu nikde dostt deyib
daniwanda deyirsizki her weyi bilirik bunu niye bilmirduz bes?1
*BaSH_BeLaSI*  *BaSH_BeLaSI* [Off] (03.06.2019 / 00:23)
 Nə XoSHBəXTDiR o iNSaN Ki, öZ aYıBıNı GöRə BiLiR!!!
aYCaaN, BES BU QEHBE HARA QACDI BLOK ELEMEKLE CANIN MENEN ASLA QURTARMIYACAQ HEDIYYELER ATACAM ONUN VAR YOXUN DUZECEM STROYA
*BaSH_BeLaSI*  *BaSH_BeLaSI* [Off] (03.06.2019 / 00:24)
 Nə XoSHBəXTDiR o iNSaN Ki, öZ aYıBıNı GöRə BiLiR!!!
__DeFeND__YouR__SeLF__, her sey bir kenara cay neli olsun onu de;)))
__DeFeND__YouR__SeLF__  __DeFeND__YouR__SeLF__ [Off] (03.06.2019 / 00:24)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
aYCaaN (032019/01:22)
he anladim... Bes oda deyirki oglana meni pisleyib oglanda buna atib yazismani
Наверх  Cemi mesajlar: 6910

<< 1 ... 601 602 [603] 604 605 ... 691 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (3)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3935 / 837