Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
*BaSH_BeLaSI* (03Sən deyildin deyən ki bu saytda sənə tələ qurublar görəcəksən özün kişi ol kişiliyin varsa elə bu imişdə2019/01:24)
__DeFeND__YouR__SeLF__, her sey bir kenara cay neli olsun onu de;)))
ყeղe ♥️PAYIZIN♥️ eтяւ DսყսLսя HаvaDa |
MaHo*BaKiNeC (03Artiskaa deyilkdee bir uzdeyikk dost dedii Dost olsugg buu Cindirr amaa Cat q..deyirdi o biri nikiylee indi ozuu cat q...olduu??? Bilmediyvii muzakiree etmeee Men cox kecdim dostlug kecmis xayirnee gorurem bunu dili attdanirr Min sifett Dusuy...2019/01:23)
daniwanda deyirsizki her weyi bilirik bunu niye bilmirduz bes?1
Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım. |
XuliqaN1 (03heç ele şey görmedik forumda )2019/01:27)
indi admin gəlib mövzunu bağlicey)
Nə XoSHBəXTDiR o iNSaN Ki, öZ aYıBıNı GöRə BiLiR!!! |
CoX OzUnDeN RaZi OlmA HEYAT ! VaXt GeLeCeK SeNiDe TERK EdEcEm ! |
aYCaaN (03sen bir qadin sohbetini obwide eliyirsense acizsen demeli !!2019/01:28)
Artiskaa deyilkdee bir uzdeyikk dost dedii Dost olsugg buu Cindirr amaa Cat q..deyirdi o biri nikiylee indi ozuu cat q...olduu??? Bilmediyvii muzakiree etmeee Men cox kecdim dostlug kecmis xayirnee go
Nə XoSHBəXTDiR o iNSaN Ki, öZ aYıBıNı GöRə BiLiR!!! |
__SoN_BaHaR__ (03ola bilər sən görmənisən mən görmüşəm2019/01:28)
heç ele şey görmedik forumda )
ყeղe ♥️PAYIZIN♥️ eтяւ DսყսLսя HаvaDa |
___QLamoR____ (03Senee Araz deyib Guluyle dinaa sene telee qurub[/red] biz sican tutanigki[/red]?2019/01:28)
Sən deyildin deyən ki bu saytda sənə tələ qurublar görəcəksən özün kişi ol kişiliyin varsa elə bu imişdə
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
XuliqaN1 (03ne bir olardi)2019/01:27)
indi admin gəlib mövzunu bağlicey)
Xeste duseciy yoxsa)
<< 1 ... 603 604 [605] 606 607 ... 694 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1088 / 1096

2019/01:24)
ყeղe ♥️PAYIZIN♥️ eтяւ DսყսLսя HаvaDa