canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Siz həkimsiz..usteki userde xesteniz..
*BaSH_BeLaSI*  *BaSH_BeLaSI* [Off] (03.06.2019 / 00:31)
 Nə XoSHBəXTDiR o iNSaN Ki, öZ aYıBıNı GöRə BiLiR!!!
MaHo*BaKiNeC, qaqas sen bu qehbenin terefin saxlama burda cunki bu bicbala miun oyunan cixib bele bicbalaaya gore kimlerlese uzgoz olmaq lazim deyil men sene wexsidede dedim ki oz adimnan menim ezizlerimi soydu onun ezizlerini stroya duzmeyme 10 deqiqe qaldi uzr istemezse bax neler edecem
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (03.06.2019 / 00:31)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
__SoN_BaHaR__ (032019/01:26)
Dinoş Sende sakitleş e...bele sphbetler axırına çıxacaq...
Az bu qehbee gelib billur nikinde ogun mene yalvsrirki nolar baw belasi karizmama soyuw yazib dina silde onu . Hec soruwmadimda ne olub sildim .deyremki niye bu nikdesen bes der o nikde sevgiliml zikoyla dslawib cixdom . Lecer ama necegundu coran horurmuw bawimuza .
aYCaaN  aYCaaN [Off] (03.06.2019 / 00:32)
 ყeղe ♥️PAYIZIN♥️ eтяւ DսყսLսя HаvaDa
MaHo*BaKiNeC (032019/01:29)
sen bir qadin sohbetini obwide eliyirsense acizsen demeli !!
Sen deyesen unutmasan bezi weyleri xatirladim?! Aciz o insandiki deyib Ignot ede!! Niye edirr Kii ignorr hem pox yeyib hem ignor edir?? Hee
___QLamoR____  ___QLamoR____ [Off] (03.06.2019 / 00:32)
Araz kişiliyin var qəhbəliyimi sübut elə eləməyənində kişiliyinə tüpürüm
*BaSH_BeLaSI*  *BaSH_BeLaSI* [Off] (03.06.2019 / 00:32)
aYCaaN, ona umumiyyetle ad verenin ona sizin barede nese deyenin ekenin doganin agzin sikim men o bicbalanin agzini ciracaq iki insan foruma bele girmir
MaHo*BaKiNeC  MaHo*BaKiNeC [Off] (03.06.2019 / 00:32)
 CoX OzUnDeN RaZi OlmA HEYAT ! VaXt GeLeCeK SeNiDe TERK EdEcEm !
*BaSH_BeLaSI* (032019/01:31)
MaHo*BaKiNeC, qaqas sen bu qehbenin terefin saxlama burda cunki bu bicbala miun oyunan cixib bele bicbalaaya gore kimlerlese uzgoz olmaq lazim deyil men sene wexsidede dedim ki oz adimnan menim ezizl
menim sozumun canbi oduki soz demey isdiyen soz desin qehbe hereketi yox.. sen burda yazma mene qaqa wexside yaz
*BaSH_BeLaSI*  *BaSH_BeLaSI* [Off] (03.06.2019 / 00:33)
___QLamoR____, senin qehbeliyin deee bu boyda millet subut eliyirde qehbelik o demek deyilee gedib ozuvu acib qoyasan gelen siksun emelin basdan ayaga qehbe emelidi cirig
___QLamoR____  ___QLamoR____ [Off] (03.06.2019 / 00:33)
DİN@R@***@@@ (032019/01:31)
Az bu qehbee gelib billur nikinde ogun mene yalvsrirki nolar baw belasi karizmama soyuw yazib dina silde onu . Hec soruwmadimda ne olub sildim .deyremki niye bu nikdesen bes der o nik
Az ay bicbala sənsən ey fitnələyən az bəsdidə ağzı cırıq zor eləmişəm yaxşı qız teması açıb özünü yaxşı qız kimi aparma
aYCaaN  aYCaaN [Off] (03.06.2019 / 00:33)
 ყeղe ♥️PAYIZIN♥️ eтяւ DսყսLսя HаvaDa
___QLamoR____ (032019/01:30)
Ay millət deyim bilin 3-5 niki olmaq qəbahət deyil burda Aycaanın Dinaranın arazın elədiyi cindirliqdi az aycan qəhbəsi səni billur nikində söymüşəm əcəb eləmişəm söyüşə layiq olmusan ki söymüşəm
Qehbee sensenki erin rusyetdee uwagvi yatzdirub budaa kisi gezirsen qehbee kimdii indi dee pox yemisen Besde artigini cirigg blin!!! Gotun catirr Axra kimi olardin glmurdaa xercengem bagislaa deyib Artsliy etmezdin cindirrr qehbee sensenn!!

deyiş. aYCaaN (03.06 /00:34) [1]
*BaSH_BeLaSI*  *BaSH_BeLaSI* [Off] (03.06.2019 / 00:34)
MaHo*BaKiNeC, burda men oz adminan danisiram yene deyirem uzr istemese onun qebrde yatanlarinan basliyacama ozunde bilirsen analoqu olmuyan soyuwler isledecem ve cixacam forumnan
Наверх  Cemi mesajlar: 6910

<< 1 ... 604 605 [606] 607 608 ... 691 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (3)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3931 / 1222