💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
*BaSH_BeLaSI* (03Peysər sənə əl vermədim qəhbə oldum səniydin ey deyənki mirandani sikmişəm ay cındır gedib mingəcevirdə qaldım hər gün sikdim deyən səniydin ay evindəkindən xəbərsiz bacısı qəhbə2019/01:40)
___QLamoR____, VAXT VEDE YETISDI BIR KELME MILLETIN ICINDE DEYIREM SENIN ONURUVU QURURUVUNAMUSUVU MENLIYIVIQADINLIGIVI NE BILIM SEREFIVISIKIM OZUDE UREYDEN SOYDUM HAA SIKIM LISNI SENIN ADIVI NAMIVI

___QLamoR____ (03Az wehbee sen mene subut getirmirsene ki senden men ginuzden subut isdiremki kimin nyaninda quyu qazmieam sene dee sen atdin meni iqnora . Lecer bir dilin olsin . Ay insafsiz dumsuy2019/01:45)
Dinara sübut elə ki dalınca palaskat etmişəm demirsiz belə sübut edin sübutsuz danışanın əzizinin ağzına sıçım
..
.
. ay ne guldum senin bu mesajiva birdene miranda girerdi bura oda bir vererdu agzuva .
.seni dogmuyublare seni pramoy SICIBLAR
:))
MaHo*BaKiNeC (03Firratin yene mahir . Menim adim cekilen yerde men dinerem afim cekimiyen yerde dinmerem . Sene verdiyom sualin cavabi ise bu deyildi . Tamam okey men birnum soxdumsa bunun laleye ne girib cixani ne ysngisi varki bawwa niklerden mene yazin iqnor edir??? Men bunun cavabin isdedim senden sen ne defin .2019/01:47)
men sene diyimde.. bunlarin sohbeti olanda gulu anar meselesinde burnuvu hara geldi soxurdun ! bax ele ona gore olubdu.. qisasin yazdim hele