canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Siz həkimsiz..usteki userde xesteniz..
ToXuN__uReYiMe  ToXuN__uReYiMe [Off] (03.06.2019 / 01:24)
Burda xuliqan niki Ramin var idi onla goruwmek isteyen sen eyildin Ay qlamur vermeye kas Ramin olaydı
MaHo*BaKiNeC  MaHo*BaKiNeC [Off] (03.06.2019 / 01:26)
 CoX OzUnDeN RaZi OlmA HEYAT ! VaXt GeLeCeK SeNiDe TERK EdEcEm !
ToXuN__uReYiMe (032019/02:23)
Senin gotun catmadi axi acmaga ))))))))))))) qıl bilir baswalrida bilir sen bunları vuranmasan meni )))))))))). Arda burdaki ağzı Berk oglanlara bax ders götür )))))) ve sende deyrdim Qıl haqda onu
ne qatigliyirsan az!! men senin kimilerinin sozune gore nese elemirem bawa duwdun !! ele yaxwiki elememiwemde ozuvuzu qoymusuz agzivizdan .... duwmur!! 6-7 nefer birinin usdune nolub !! gerey obwide olardi !!! mene dediyin senin ozunde olsaydi mutka sazdavat elemezdun !
ToXuN__uReYiMe  ToXuN__uReYiMe [Off] (03.06.2019 / 01:28)
MaHo*BaKiNeC (032019/02:26)
ne qatigliyirsan az!! men senin kimilerinin sozune gore nese elemirem bawa duwdun !! ele yaxwiki elememiwemde ozuvuzu qoymusuz agzivizdan .... duwmur!! 6-7 nefer birinin usdune nolub !! gerey obwide o
Sene men bilirsen ne menada ne dedim gozel bilirsen sus hecolmaya ))))))))
MaHo*BaKiNeC  MaHo*BaKiNeC [Off] (03.06.2019 / 01:29)
ToXuN__uReYiMe (032019/02:28)
Sene men bilirsen ne menada ne dedim gozel bilirsen sus hecolmaya ))))))))
sen ozun ozuvu bil mene ehtiyac deyil seni bilmeyim.. bilseydim sennen razilawmiw olardim bilmediyim ucun razilawmamiwam! sozuvun cani neid onu denen
aYCaaN  aYCaaN [Off] (03.06.2019 / 01:31)
 ყeղe ♥️PAYIZIN♥️ eтяւ DսყսLսя HаvaDa
MaHo*BaKiNeC (032019/02:26)
ne qatigliyirsan az!! men senin kimilerinin sozune gore nese elemirem bawa duwdun !! ele yaxwiki elememiwemde ozuvuzu qoymusuz agzivizdan .... duwmur!! 6-7 nefer birinin usdune nolub !! gerey obwide o
6/7 neferin biri men!!! Yaxsi eLeyirem senee demisdim onu tutacam indi susuram bilmirdin ki onu biyabr edibbic uzun acacam? Mene qarwii etdiyi nedii onun bawqa niklee oglan seven catda kisi gezen deyib bu nikde xan deyen dostt deyen iki uzulu deyil oo? Bulari oyrendiyimi bilib meni ignor efen deyil oo sozvuu uncanina catdir menim isme qarwmaa men oz paymaa deyir catda kisi gezir uwag anasi dediyini verrem ozunee saxla samani geler zamani indii ottdasun....Gor kim kimee xox geliree Lalee menee! Be dedim se Yaxsii olduu Mem dilim yoxdu beyem soyusee o meni soyrdu nece nikde gezen
ToXuN__uReYiMe  ToXuN__uReYiMe [Off] (03.06.2019 / 01:32)
MaHo*BaKiNeC (032019/02:29)
sen ozun ozuvu bil mene ehtiyac deyil seni bilmeyim.. bilseydim sennen razilawmiw olardim bilmediyim ucun razilawmamiwam! sozuvun cani neid onu denen
Bahh ))))) raİlasma yolu ile alacaqdin qili)))))) yan cixana bax senin oyunlarını gua bilmirdik hecne deremki Nişan ne vaxtdi ? )))))
__Karizmatik__Mujik__  __Karizmatik__Mujik__ [Off] (03.06.2019 / 01:33)
 Menimcin Qizlar icki Kimidir Dushkunu Deyilem Ama Herden Bir Dadina Baxmaqi Sevirem....
ToXuN__uReYiMe, soxum bu mesaj ycixardana kec mesaj deyirem qacib gelirsen bura
MaHo*BaKiNeC  MaHo*BaKiNeC [Off] (03.06.2019 / 01:35)
aYCaaN (032019/02:31)
6/7 neferin biri men!!! Yaxsi eLeyirem senee demisdim onu tutacam indi susuram bilmirdin ki onu biyabr edibbic uzun acacam? Mene qarwii etdiyi nedii onun bawqa niklee oglan seven catda kisi gezen deyi
duzgunhereketdiki obwaqda bele sohbetler? sozun var wexside yazardin her 2viz zenan xeylagisuz o ada hormet qoyun oz aravizda daniwin obwide yox.. burda gelinde olar qizda olar her nede olar bes yaxwi qiz ola ola nece il saytda oturmag nedi?
MaHo*BaKiNeC  MaHo*BaKiNeC [Off] (03.06.2019 / 01:37)
ToXuN__uReYiMe (032019/02:32)
Bahh ))))) raİlasma yolu ile alacaqdin qili)))))) yan cixana bax senin oyunlarını gua bilmirdik hecne deremki Nişan ne vaxtdi ? )))))
niwani birinci sennen eliyecem sonra onnan bawa duwdun !! qaqawin sozune hormet eledim mesaja cagirdi get iwinnen mewgul ol !! sennen mesaj gelse bele hormet qoymuyacam burda!
ToXuN__uReYiMe  ToXuN__uReYiMe [Off] (03.06.2019 / 01:37)
__Karizmatik__Mujik__ (032019/02:33)
ToXuN__uReYiMe, soxum bu mesaj ycixardana kec mesaj deyirem qacib gelirsen bura
Eseblesmee askimm belede eleme Göze geliry )))) Qlamur sene dedyni de burda Ay qıl senin adın Qılamur yo Qıl qoydum de mene görüm bu Nike de demisen yatmiwham Arazla bele yatmisham sene giren ne di ??? Ama menede dersenki sene ele deyenn var ? Bes ne yaxsi demisen bu Nike??
Наверх  Cemi mesajlar: 6910

<< 1 ... 612 613 [614] 615 616 ... 691 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (3)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3963 / 1421