canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Siz həkimsiz..usteki userde xesteniz..
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (03.06.2019 / 01:39)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
MaHo*BaKiNeC (032019/02:35)
duzgunhereketdiki obwaqda bele sohbetler? sozun var wexside yazardin her 2viz zenan xeylagisuz o ada hormet qoyun oz aravizda daniwin obwide yox.. burda gelinde olar qizda olar her nede olar bes yaxwi
O cirixla ginuzdrn wexsideyik csvsb vere bilmeyib iqnor edib bura wacirsa burdafa cavabin alardi sen grt ona deki niyr csvab vermryib iqnor etdinki sohbet bura cekildii
aYCaaN  aYCaaN [Off] (03.06.2019 / 01:40)
 ყeղe ♥️PAYIZIN♥️ eтяւ DսყսLսя HаvaDa
MaHo*BaKiNeC (03.06.2019/02:35)
duzgunhereketdiki obwaqda bele sohbetler? sozun var wexside yazardin her 2viz zenan xeylagisuz o ada hormet qoyun oz aravizda daniwin obwide yox.. burda gelinde olar qizda olar her nede olar bes yaxwi
Wexsinii woyub atib ignoraa niyee?!! Dilini dimmez qoymurduki indii alemi vurub bir birnee...
Yaxsii qizz gelin mencun cat qizi cat gelini sohneti gulmelidir oxu gor ne yazdim oz dediyini ona qaytardim...!!! O menee otagda deyib ignor edirse gelib burda dinaya aycan uste deyirse yedizdirerem onaa dediyini...!!! Yaxsi qiz catda realdaa bir uzu olandirr min yoxx... Sen qarwmaa ustuvee vezifee olmayanaa yaxsmi...bilmirsen haqqin yoxduu ahkam kesmeyee bu qeder adam sehv dedii o duz dinaya dedim o cindiraa de ignordan cixartsin deyib dilin qoyardi g... niyee dili g... olan ozudiki cvbi yoxdu atib ignoraa ozvu piss etme onaa gore!! Men bilirem kim nedii demir Anar deyibki gulu sene quyu qazir Anara deyecem subut eder Lalee men olmusem dalimcaa yakan dani
...
Ardını oxu >>
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (03.06.2019 / 01:40)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
ToXuN__uReYiMe (032019/02:37)
Eseblesmee askimm belede eleme Göze geliry )))) Qlamur sene dedyni de burda Ay qıl senin adın Qılamur yo Qıl qoydum de mene görüm bu Nike de demisen yatmiwham Arazla bele yatmisham sene giren ne d
Xaxaxaaaaaa onada ayri wey deyib
MaHo*BaKiNeC  MaHo*BaKiNeC [Off] (03.06.2019 / 01:40)
 CoX OzUnDeN RaZi OlmA HEYAT ! VaXt GeLeCeK SeNiDe TERK EdEcEm !
DİN@R@***@@@ (032019/02:39)
O cirixla ginuzdrn wexsideyik csvsb vere bilmeyib iqnor edib bura wacirsa burdafa cavabin alardi sen grt ona deki niyr csvab vermryib iqnor etdinki sohbet bura cekildii
senincun soz aparib getirenem men!! sozun var idi ozune deyerdin.. menim sozum oduki obwide acma ozuynen daniw daniwa bilmirsen bawqa nik ac 1 saat gozle yaz !
__Karizmatik__Mujik__  __Karizmatik__Mujik__ [Off] (03.06.2019 / 01:42)
 Menimcin Qizlar icki Kimidir Dushkunu Deyilem Ama Herden Bir Dadina Baxmaqi Sevirem....
dostluqumdaki qiza kimse artix eskiy soz dese bu sobet burda yox bawqa yerde olacaq axwam axwam beynimi sikmiyin
__Karizmatik__Mujik__  __Karizmatik__Mujik__ [Off] (03.06.2019 / 01:43)
 Menimcin Qizlar icki Kimidir Dushkunu Deyilem Ama Herden Bir Dadina Baxmaqi Sevirem....
ToXuN__uReYiMe, sen dediyivi deyib mene neyse fso cix forumda yazma burda
MaHo*BaKiNeC  MaHo*BaKiNeC [Off] (03.06.2019 / 01:43)
aYCaaN (032019/02:40)
Wexsinii woyub atib ignoraa niyee?!! Dilini dimmez qoymurduki indii alemi vurub bir birnee...Yaxsii qizz gelin mencun cat qizi cat gelini sohneti gulmelidir oxu gor ne yazdim oz dediyini ona qaytardi
men ermeni xacina somurem burda deyiremki buranin yeri deyil bawa sala bilirem bu qeder biyabircilig neye lazimdi
aYCaaN  aYCaaN [Off] (03.06.2019 / 01:43)
 ყeղe ♥️PAYIZIN♥️ eтяւ DսყսLսя HаvaDa
ToXuN__uReYiMe (032019/02:37)
Eseblesmee askimm belede eleme Göze geliry )))) Qlamur sene dedyni de burda Ay qıl senin adın Qılamur yo Qıl qoydum de mene görüm bu Nike de demisen yatmiwham Arazla bele yatmisham sene giren ne d
Seni sevdim
MaHo*BaKiNeC  MaHo*BaKiNeC [Off] (03.06.2019 / 01:44)
__Karizmatik__Mujik__ (032019/02:42)
dostluqumdaki qiza kimse artix eskiy soz dese bu sobet burda yox bawqa yerde olacaq axwam axwam beynimi sikmiyin
dostlugundaki qiz soz ewidib soze emel elesin qaqaw qariwmasin
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (03.06.2019 / 01:44)
MaHo*BaKiNeC (032019/02:40)
senincun soz aparib getirenem men!! sozun var idi ozune deyerdin.. menim sozum oduki obwide acma ozuynen daniw daniwa bilmirsen bawqa nik ac 1 saat gozle yaz !
Ay zirtttt meni worxub iwnor edene ayri nik acacam ))))) nikdrn cox nikim vsr yaza bilerdimde bildimki iqnor edecey dili yoxdu axi csvab vere . Veee soz aoarib getiren deyilsense onda burdada sus o qeder oaxiri acilibsa sen sus dur kensrda pis etme ozuvu
Наверх  Cemi mesajlar: 6910

<< 1 ... 613 614 [615] 616 617 ... 691 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (3)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3963 / 1420