Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
appreciate (16.04.2017/01:38)
10 cu sinifdə oxuyuram dədəm mənə krasofka idman sumkası alıb. Nəysə məşkə gedirdim qar yağmışdı havalı havalı gedirdim özümü rocky balboa hiss edirdim küçədəki uşaqlarn yanından keçən də ayağım sürüş

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
NoreN (08.05.2017/00:19)
Birinda man deyimda ))))) ayda And olsun gulmeyen Adam qalmadu . Seher aeraportda shuseye girdim))))))))) burun zad qalmadu)))) biyabr oldum. Defelerle bele suseye deymisam, giris cixush qapisin sehv
Mendede olub bidefe))) amma tersine olub ele bilmişem şuşe var amma yoxuymuş)))) elim uzaqli qaldi ozumde qabaga getdim))) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.! |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (08.05.2017/01:13)Ne qeder guldum Allah seni guldursun
Mektebde forslana forslana gedirdim)) oglanin biri soz atdi sumkami qaldirib udarla buna atmaq istedim sumkanin qayişina ayagim ilişdi oglanin qabaginda yixildim))))) sabahi mektebe getmek istemedim o

YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.! |
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
***OnLy_giRL*** (08.05.2017/10:46)hemişe uzun gulsun)))
Ne qeder guldum Allah seni guldursun
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 823

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...