Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
__DeFeND__YouR__SeLF__ (06.09.2018/00:54)hörtdətmək bildim nədi bəs cavkalasan nə idi ? elə söz də var ? . )
Yemek yeyende cavkalasan)Bide cay icende hortdetsen)
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
FuLLiTo (06.09.2018/00:58)saqqiz ceyneyende cavk cavk elemir ona cavkalamaq deyiremde)))
hörtdətmək bildim nədi bəs cavkalasan nə idi ? elə söz də var ? . )
__DeFeND__YouR__SeLF__ (06.09.2018/01:11)cavk cavk ? . ) larç larç bilirdim mən . Larçalamaq . ))
saqqiz ceyneyende cavk cavk elemir ona cavkalamaq deyiremde)))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
FuLLiTo (06.09.2018/01:24)menim qulagim eşiden sesi bele soz olaraq ortaya cixardiram sen larc larc eşidirsen)))
cavk cavk ? . ) larç larç bilirdim mən . Larçalamaq . ))
__DeFeND__YouR__SeLF__ (06.09.2018/01:26)səhv eşidirsən sən . qulagına etibar eləmə . )
menim qulagim eşiden sesi bele soz olaraq ortaya cixardiram sen larc larc eşidirsen)))
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
FuLLiTo (06.09.2018/02:05)yaxşi..
səhv eşidirsən sən . qulagına etibar eləmə . )
.gif)
»»»»»QaDiN uZuM kImIdIr yA wErAb oLuB MeSt eDeR Ya sIrKe oLuB mEhV eDeR««««« |
<< 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 63 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 822

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...