Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Yenədə deyirəm mən Zəfəran sən eşşək.! |
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
DİN@R@***@@@ (03.05.2019/00:23)Hələ dire xanım başını dala edin də bir az) cin vurur təpəmə ))
Sacimi salonda bele fenledende eseblewirem cunki sevmirem kimse sacima el vuranda
Nə XoSHBəXTDiR o iNSaN Ki, öZ aYıBıNı GöRə BiLiR!!! |
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
___JeuX_D_enFaNTs___ (03.05.2019/00:24)Ay saqol .sonda derem diyan bawim kesib vercem) day neqeder olarki .heke o kenardan kimlese mirt vuraraq iw gorende vabwe cinlenirem))
Hələ dire xanım başını dala edin də bir az) cin vurur təpəmə ))
DİN@R@***@@@ (03.05.2019/00:28)Hamı eləymiş salonda işləyənlərin)) başdır sənin haqqında anket doldurmağa)) mənim bir ustam var hobbimə kimi bilir ))))))
Ay saqol .sonda derem diyan bawim kesib vercem) day neqeder olarki .heke o kenardan kimlese mirt vuraraq iw gorende vabwe cinlenirem))
XuliqaN1 (03.05.2019/00:28)Cay icende xirtuldatmaq ? ili cay icende sanki bogazinda qojja qurbaqa var ğurt ğurt icirlere onda)
ağzi açıq yiməy yiməy yada çay içəndə xortulladmaq yiməy yiyəndə marçılladmaq az qalıram boşqabi keçirdim təpəsinə
DİN@R@***@@@ (03.05.2019/00:29)o cəhənnəme eləsi varki stakani dodağina yaxınnaşdıranda başdıyr soormağa əcaib bir şey alınır aydaa yadima düşəndə əsəbləşirəm qaldiki yanımda ola)
Cay icende xirtuldatmaq ? ili cay icende sanki bogazinda qojja qurbaqa var ğurt ğurt icirlere onda)
XuliqaN1 (03.05.2019/00:32)He tesevur etdim uje mende eseblewdim)
o cəhənnəme eləsi varki stakani dodağina yaxınnaşdıranda başdıyr soormağa əcaib bir şey alınır aydaa yadima düşəndə əsəbləşirəm qaldiki yanımda ola)
<< 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 63 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 548

Yenədə deyirəm mən Zəfəran sən eşşək.!