canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

en cox gulduyum gunn))
___Laura___  ___Laura___ [Off] (29.01.2016 / 22:04)
 °°°°HeR KeS eYNi SeVMeZ. KiMi QuRuRuNuN CaTDiGi QeDeR.. KiMiSiDe oMRuNuN°°°°
Mehlemizde bir yarashiqli oglan vardi.Guya meni sevirdi.Hazirliqdan gelende mehlede bunlar futbol oynayirdilar.Bu guya qol vurmaq istiyirdi.Top evezine ayaqqabisi tullandi ) Hemin gunu yadima dusdukce gulmusdu )
-wowu-  -wowu- [Off] (29.01.2016 / 22:14)
Men mewgeleden gelirdim.. Qiw idi . qonwumuzun oglu volesipetle meymunluq edurdu. Velosipeti qaldirdi guya. Yapiwdi yere day meni kiride bilmirdi qizlar. O qedem gulmuwdim ki
Frin  Frin [Off] (29.01.2016 / 22:15)
:))))
-wowu-  -wowu- [Off] (29.01.2016 / 22:22)
Bidefede teze qebul olmuwam. Dersden cixb dayanacaga hemiwe piyada gelirdim.
Bir defe dalimca oglan duwmuwdu. Emim oglu doymuwdu. Dava duwmuwdu deye qorxurdum..
Yene dersden cixb gelirdimko bir oglan mene toxunub kecdi. Ama heqiqeten bilmeden olmuwdu. Mende elimde pul qabi variydi.
Neyse biraz getdim. Bu oglan ay xanim diyanin dedi. Indi nece tez te z gedirem.
Nawuniki taxmiwam qulagima. Buda nese deyir yanimda eele.

Tesevur edin asdanofkaya kimi qacdi qovdu oynamiwiq. Men dayandimki mawurt gozleyem.oglan qolumnan tutub soz deyirem . mende nauwniki cixardim.. Oglan ay xanom pulunuz duwmuwdu bayag size deyende... Bir satdi deyirem ki pulunuzu alin ..
Ele qizardimki))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (30.01.2016 / 02:20)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Bir defe o vaxtlar kasifciliq vaxtinda(ele indide eledi)))))nese sozum bunda yox 3 qiz idik o biri 4-cu qiza hediyye almaga gedeceydik o son zengi bitirirdi nese bizde pul az tek hediyyeye pul saxlamisiq marsurutla gedeceyik deye herede bir yol pulu goturub 40 qepik nese padruqam kisi kimi marsurutu saxladu bizde baxmiriq mindik ele gedir baxiram ki,ayda bu sehvdi axi bu uje weherden cixir 15 deqe getmisdiy dedim saxla ee indi dusmusuk olan qalan qepiyide vermisik dusduk kucenin canina yurtseven kardesler kimi veyillene veyillene qayitdiq dala day qizida her yere soxub cixardiq esebden (eh nastalji usaq ki,usaq indi hami boyuyub ayrilib herenin oz heyati o vaxt bir nizami bizimcun deyerli pul idi bizim xosbextliyimiz idi fikirlesirem ki,boyudukce xosbextliyimizinde qiymeti boyuyur o vaxt bir nizamiye xosbext olurduq indi hec manatlar bir isimizede yaramir))))))Allah xasiyyetimi kessin ne cox yazdim nese yadima dusdu qizlar))))
Реssimist89  Реssimist89 [Off] (30.01.2016 / 02:22)
KoNCeNo, Hediyye ala bildiz esas?)
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (30.01.2016 / 02:25)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Реssimist89 (30.01.2016/02:22)
KoNCeNo, Hediyye ala bildiz esas?)
Allah haqqi o hediyyeni alana kimi basimiza gelmeyen is qalmadi padruqam yolda yixildi ayaqqabisi kanala dusdu sonra dukanda mankenleri asirtdi amma nehayetki yigisib 3 adama bir misqa ala bildik )))
Реssimist89  Реssimist89 [Off] (30.01.2016 / 02:27)
KoNCeNo, Geyim maqazinlerin gezib iqrushka maqazininden mishka alnacan ele olarda)
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (30.01.2016 / 02:29)
Реssimist89 (30.01.2016/02:27)
KoNCeNo, Geyim maqazinlerin gezib iqrushka maqazininden mishka alnacan ele olarda)
He neyniyek evden icaze almisdiq dedik gezek okivar cibimizde qepiy yox paltar qalmayib hamsinin qiymeti ile maraqlanib arada da geyinirdik
Реssimist89  Реssimist89 [Off] (30.01.2016 / 02:31)
KoNCeNo (30.01.2016/02:29)
He neyniyek evden icaze almisdiq dedik gezek okivar cibimizde qepiy yox paltar qalmayib hamsinin qiymeti ile maraqlanib arada da geyinirdik
Oten gune gun chatmaz,calasanda gunu gune)
Наверх  Cemi mesajlar: 78

<< 1 [2] 3 4 ... 8 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3862 / 1292