💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat

viva_forever (18.01.2011/16:31)qizlaki opuwdun sikiwdun day qizda maraqli ne qalir ? xarakteri ? yaxwi xarakteri olan qiz nie oglanla opuwub sikiwir? bir soznen tez yanan tez kul olar
Hansisa qizdan cox xowunuz gelir.yaxinlawmaga bele risk etmirsiz.arxasinca duwursuz.duwunursuz ki yaxinlawsam da he demez.hesretle baxirsiz.axri cesaret toplayib yaxinlawib yoxu alirsiz.uzun muddet ya
RoMaNTik_SeFiL (05.04.2015/01:36)yo qaqashim razi dorem, yaxshini sikmeyib sadece misalda getire bilersenki bax men sene bunu elemedim onunda gozleri acilar ve elemez, qadini yaxshiliqi pisliyin mueyyen eden kishidi
qizlaki opuwdun sikiwdun day qizda maraqli ne qalir ? xarakteri ? yaxwi xarakteri olan qiz nie oglanla opuwub sikiwir? bir soznen tez yanan tez kul olar

Black_Attack (05.04.2015/01:46)Xuyna söbətdi Alişka.
yo qaqashim razi dorem, yaxshini sikmeyib sadece misalda getire bilersenki bax men sene bunu elemedim onunda gozleri acilar ve elemez, qadini yaxshiliqi pisliyin mueyyen eden kishidi
edim İstəmirəm qırdım.Fərqi nədi getdi başqasına Siktirdi.Özdə Hecnədən ehtiyacları yox idi Deyim kasıbdı ya nəsə yox.
Black_Attack (05.04.2015/01:46)yaxwi ozunu postel vezyetine catdirmir 2ciside men onu gozun acsamda konlunde varsa doydurecey po lubomi. bideki quyuya su tokmeyle dolmurki
yo qaqashim razi dorem, yaxshini sikmeyib sadece misalda getire bilersenki bax men sene bunu elemedim onunda gozleri acilar ve elemez, qadini yaxshiliqi pisliyin mueyyen eden kishidi