💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 33 manat
SiSeRoN (11.02.2016/00:42)Artisdiy eleme eee))) gedim onlineden her hansı qızdan soruşumki Feridi tanirsan? Deyerlerki heç yaddan çıxarmaq olar ele oqlanı?))
Men yetimin neyi var vaxt var idi telefon dayanmirdi en azi burda 5 mesaj olurdu))indi poxda yoxdu..hech yada salib ankete baxmirlarki ozumu bu dunyada hiss edim))
MiLYoNDa1oQLaN (11.02.2016/00:46)Sensen kotikdi cezadi rehmetdiyin nevesidir..sizin eliniizden qiz qalar))
Artisdiy eleme eee))) gedim onlineden her hansı qızdan soruşumki Feridi tanirsan? Deyerlerki heç yaddan çıxarmaq olar ele oqlanı?))

SiSeRoN (11.02.2016/00:48)Cezani qatma ne padxod ede bilirem nede padxodu basa duse bilirem))
Sensen kotikdi cezadi rehmetdiyin nevesidir..sizin eliniizden qiz qalar))Helem o biri Elxana bax eee)) dunen deyirem ki sevgilim qeweydi))) bu da o soza sozda deyirki sene patxod edim))) canim ay Elxa
SiSeRoN (11.02.2016/00:48)Menim mesajım işdemir
Sensen kotikdi cezadi rehmetdiyin nevesidir..sizin eliniizden qiz qalar))Helem o biri Elxana bax eee)) dunen deyirem ki sevgilim qeweydi))) bu da o soza sozda deyirki sene patxod edim))) canim ay Elxa
) heç padxod sözünü düzemelli deyemmirem) ceza12 (11.02.2016/00:49)Sen tulkunu azdirib gelmisen ee bura)
Cezani qatma ne padxod ede bilirem nede padxodu basa duse bilirem))

SiSeRoN (11.02.2016/00:52)Inanmirlareee))
Sen tulkunu azdirib gelmisen ee bura)
EVAMELINA (11.02.2016/00:39)Bu formda ciddi movzulara dimak olar hec kim maraq gostermir, ici men qarwiq, hami deyib gulmeye mirtlawmaqa gelir bura
Eksperd, Bunu bilmirdim.Teşekkurler bilgi üçün.Aryiqam yazmaram.Burda ne var ki? Men o menada demek istedim ki , eger bir movzuya ciddi yanawilmayacaqsa acilmasi artiqdi .Yenede fikrine hormetle yana

EVAMELINA (11.02.2016/01:13)Duz deyirsen, raziyam senle
Eksperd, Her movzuya ciddi yanaşmişam oz fikrimide ciddi bildirmişem.Bu movzuda daxil olmaqla.Men movzuda artiq ola bilerem haqlisan cunki mirtaşmaqa gelmirem deye belke ona gore ele duwunursen.Ancaq