Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (19.01.2017/02:51)Nemm özüne sual verinde ,
be olmur ustundeki niye ele sevinir?)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
EVAMELISSA (19.01.2017/02:52)Nedi söyüş qoyuplar menim anketme baxanı?, burda ne varki,
Belke kimse istemir senin anketine baxmaqi bawqasi bilsin.Neye lazim reklam.Kim baxibsa baxib.Ondan kime ne ??? (Yenede ozunuz bilin)
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
EVAMELISSA (19.01.2017/02:52)men bunun anketine baxmaga yox mesaj yazmaga girdim. Buda her yerde reklam edir. Ozu guya girib baxmir bide ne varki burda
Belke kimse istemir senin anketine baxmaqi bawqasi bilsin.Neye lazim reklam.Kim baxibsa baxib.Ondan kime ne ??? (Yenede ozunuz bilin)
__DeFeND__YouR__SeLF__ (19.01.2017/02:54)Ozleri biler. Men soz deyende pis adam oluram.Ancaq duz hereket deyil. Belke hec sen istemirdin kimse gorsun.Neye lazim ???
men bunun anketine baxmaga yox mesaj yazmaga girdim. Buda her yerde reklam edir. Ozu guya girib baxmir bide ne varki burda
__DeFeND__YouR__SeLF__ (19.01.2017/02:54)Pozdit elemede.
men bunun anketine baxmaga yox mesaj yazmaga girdim. Buda her yerde reklam edir. Ozu guya girib baxmir bide ne varki burda
Men oz anketimi atmiwdim O biri mozuya Sende Sumsuy kimi duwub werhlerimiz izdiyirsen maraqdan baxdin duwdun anketime.
Ne mesaj ne yazmasi ne ozu baxir pizdit eleme.
EVAMELISSA (19.01.2017/02:55)Ne deyirsen sen ne filosofluq eliyirsen Blyad?
Ozleri biler. Men soz deyende pis adam oluram.Ancaq duz hereket deyil. Belke hec sen istemirdin kimse gorsun.Neye lazim ???
EVAMELISSA (19.01.2017/02:55)A kişinin qızı ankete baxmaqda neise terbiyesizdiy var?, Kimse bilsin bilmesin, kimiselere göre yaşirsan sen?
Ozleri biler. Men soz deyende pis adam oluram.Ancaq duz hereket deyil. Belke hec sen istemirdin kimse gorsun.Neye lazim ???
EVAMELISSA (19.01.2017/02:55)Qudurma Haaa bildin.
Donuz.
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
_K_O_T_İ_K_ (19.01.2017/02:56)Sevgi var movzusuna menim nikimin deye girdim menim anketimiydi hardan senin oldu
Pozdit elemede.Men oz anketimi atmiwdim O biri mozuya Sende Sumsuy kimi duwub werhlerimiz izdiyirsen maraqdan baxdin duwdun anketime.Ne mesaj ne yazmasi ne ozu baxir pizdit eleme.
<< 1 ... 146 147 [148] 149 150 ... 418 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1108 / 1458

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine