Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
__DeFeND__YouR__SeLF__ (19.01.2017/02:58)Men oz Anketimin kopyasin atmiwam senin Anketin neter ola biler
Sevgi var movzusuna menim nikimin deye girdim menim anketimiydi hardan senin oldu
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
_K_O_T_İ_K_ (19.01.2017/02:59)Girende oz anketim duşurdu
Men oz Anketimin kopyasin atmiwam senin Anketin neter ola biler
_K_O_T_İ_K_ (19.01.2017/02:57)Ramin soz deyende niye pise yozursan axi.Vallah duz hereket deyil.Xanimi pis veziyyetde qoyursan axi.Ne olar baxanda ? Pewiman etme soz yazmaqima. Ancaq olmaz axi bele. Belke biri ucun maraqlisan . Yenede ozun bil eyyy. Anketine baxmamiwam narahat olum.Sadece qizi pis veziyyetde qoydun
Ne deyirsen sen ne filosofluq eliyirsen Blyad?
EVAMELISSA (19.01.2017/03:01)Zor sikirem bawqa sozun?
Ramin soz deyende niye pise yozursan axi.Vallah duz hereket deyil.Xanimi pis veziyyetde qoyursan axi.Ne olar baxanda ? Pewiman etme soz yazmaqima. Ancaq olmaz axi bele. Belke biri ucun maraqlisan . Y
__DeFeND__YouR__SeLF__ (19.01.2017/03:00)Sikimeki
Girende oz anketim duşurdu
__DeFeND__YouR__SeLF__ (19.01.2017/03:00)O senin problemindi Vizqirt
Girende oz anketim duşurdu
MiLYoNDa1oQLaN (19.01.2017/02:57)Siz niye meni bawa duwmursuz.Mende onu deyiremde pis hec ne yoxdur eyyyy. ANcaq reklam neye lazim ??? Fikrimi cattdira bilmirem men
A kişinin qızı ankete baxmaqda neise terbiyesizdiy var?, Kimse bilsin bilmesin, kimiselere göre yaşirsan sen?
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
EVAMELISSA (19.01.2017/03:03)Pis heçne yoxdu burda,
Siz niye meni bawa duwmursuz.Mende onu deyiremde pis hec ne yoxdur eyyyy. ANcaq reklam neye lazim ??? Fikrimi cattdira bilmirem men
EVAMELISSA (19.01.2017/03:01)Anketime Bax baxma mencun poxuydu.
Ramin soz deyende niye pise yozursan axi.Vallah duz hereket deyil.Xanimi pis veziyyetde qoyursan axi.Ne olar baxanda ? Pewiman etme soz yazmaqima. Ancaq olmaz axi bele. Belke biri ucun maraqlisan . Y
Ister sen ister diger biri.
Ozuvuzun elemediyiniz qeletter qalmir men baxanlari kop edib bura atiram meni pis cixarmaqa caliwir kiwinin qizdari.
Lezet elemir Baxmiyin.mencun deyiwen bir wey olmayacaq.
<< 1 ... 147 148 [149] 150 151 ... 418 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1108 / 1515

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...