💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

__QiZzz BaZzz__ (07Yox daha nələr))) ama derskiy niki inanmıramki nikini yamura vere))2016/23:44)
[B]sen yagmuru hardan taniyirsan?)Yagmur Allah bilir sennen nece dene oglan nikiynen daniwib)

DerSkiY_ (07Hə yoxsan elə bugunki şərhlər .tesadüfe bax 2 usürde eyni fikirde)2016/23:44)
Hansi werhler?? Ne vaxd yazlibki? Men 4 gundu foruma girmirem
DİN@R@***@@@ (07Indi 30 deqe icindr yazdigim??2016/23:46)
Hə yoxsan elə bugunki şərhlər .tesadüfe bax 2 usürde eyni fikirde)

DerSkiY_ (07[B]qaqaw ele deyirsenki.men ele hiss etdim yazdimda.burda ne varki?sende kimse haqda fikir deye bilersende.xowva gelmir ozun girmede foruma[/b]2016/23:47)
Menim sohbetimi birde kimse elemesin bu forumda yaxwimi normal sakit terzde deyirem

__QiZzz BaZzz__ (07Olan birwey olsa fikir bele vermerem gor kim ozde yagmur gunahimi bele vermerem ona2016/23:49)
[B]qaqaw ele deyirsenki.men ele hiss etdim yazdimda.burda ne varki?sende kimse haqda fikir deye bilersende.xowva gelmir ozun girmede foruma
DİN@R@***@@@ (07Kiminse haqqinda fikir bildirrem men?2016/23:50)
DerSkiY_, Niye esebləşirsenki senə kim nə dediki aqresiv qarşıladın

DerSkiY_ (07Senə deyilmədiki qız nikiylə giren ogkan . Deyikdiki nijdeki bəzi şərhlər batysya aid deyilmiş sanki mənde biləm Batya yagmura nik verməz oxu yazdıqlarımı nə yazmışam . Ve mən niye bu fikre düşdüm sen Batyasansa yaxşı bilirsen2016/23:52)
Kiminse haqqinda fikir bildirrem men?