Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
__QiZzz BaZzz__ (07Yox daha nələr))) ama derskiy niki inanmıramki nikini yamura vere))2016/23:44)
[B]sen yagmuru hardan taniyirsan?)Yagmur Allah bilir sennen nece dene oglan nikiynen daniwib)
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
DerSkiY_ (07Hə yoxsan elə bugunki şərhlər .tesadüfe bax 2 usürde eyni fikirde)2016/23:44)
Hansi werhler?? Ne vaxd yazlibki? Men 4 gundu foruma girmirem
Kakтus və Lavinia |
Kakтus və Lavinia |
DİN@R@***@@@ (07Indi 30 deqe icindr yazdigim??2016/23:46)
Hə yoxsan elə bugunki şərhlər .tesadüfe bax 2 usürde eyni fikirde)
DerSkiY_ (07[B]qaqaw ele deyirsenki.men ele hiss etdim yazdimda.burda ne varki?sende kimse haqda fikir deye bilersende.xowva gelmir ozun girmede foruma[/b]2016/23:47)
Menim sohbetimi birde kimse elemesin bu forumda yaxwimi normal sakit terzde deyirem
Kakтus və Lavinia |
__QiZzz BaZzz__ (07Olan birwey olsa fikir bele vermerem gor kim ozde yagmur gunahimi bele vermerem ona2016/23:49)
[B]qaqaw ele deyirsenki.men ele hiss etdim yazdimda.burda ne varki?sende kimse haqda fikir deye bilersende.xowva gelmir ozun girmede foruma
Foruma girmek ucunde kimnense icaze almiram sadecr olaraq oglan nikiyle giren qiz sozu duzgun cixmir
6 ildi bu saytdayam men
Kakтus və Lavinia |
DİN@R@***@@@ (07Kiminse haqqinda fikir bildirrem men?2016/23:50)
DerSkiY_, Niye esebləşirsenki senə kim nə dediki aqresiv qarşıladın
DerSkiY_ (07Senə deyilmədiki qız nikiylə giren ogkan . Deyikdiki nijdeki bəzi şərhlər batysya aid deyilmiş sanki mənde biləm Batya yagmura nik verməz oxu yazdıqlarımı nə yazmışam . Ve mən niye bu fikre düşdüm sen Batyasansa yaxşı bilirsen2016/23:52)
Kiminse haqqinda fikir bildirrem men?
<< 1 ... 203 204 [205] 206 207 ... 588 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1108 / 1477

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
2016/23:44)