Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
DerSkiY_ (07[B]qaqaw men 6 ilden coxam burda.sen bir soz deyen olmadi.prosta oxwatdiqda.sen sakit wekilde deye bilersenki o deylem.niye bele aqresiv daniwirsan catmir mene)[/b]2016/23:52)
Olan birwey olsa fikir bele vermerem gor kim ozde yagmur gunahimi bele vermerem onaForuma girmek ucunde kimnense icaze almiram sadecr olaraq oglan nikiyle giren qiz sozu duzgun cixmir6 ildi bu saytday
Kakтus və Lavinia |
DİN@R@***@@@ (07O gunki sohbeti deirsense he kodumu bilir amma foruma girmir girmezde bu duzdu2016/23:55)
Senə deyilmədiki qız nikiylə giren ogkan . Deyikdiki nijdeki bəzi şərhlər batysya aid deyilmiş sanki mənde biləm Batya yagmura nik verməz oxu yazdıqlarımı nə yazmışam . Ve mən niye bu fikre düşdüm s
Мы были вместе - я забыл весь мир... |

Kakтus və Lavinia |
__QiZzz BaZzz__ (07Tanimirsan axi meni)2016/23:56)
[B]qaqaw men 6 ilden coxam burda.sen bir soz deyen olmadi.prosta oxwatdiqda.sen sakit wekilde deye bilersenki o deylem.niye bele aqresiv daniwirsan catmir mene)
DerSkiY_ (07[B]tanimiram.inweAllah taniw olariq.tanisaydim demezdim axi nikinde bawqasidi)aqressiv daniwirsan soyuw yazirsan)bele weyler yol verilmezdi)o2016/23:57)
Tanimirsan axi meni)
Opurem geceniz xeyre[/b]
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
DerSkiY_ (07Sen həmişə beləsende ok işinde ol2016/23:57)
O gunki sohbeti deirsense he kodumu bilir amma foruma girmir girmezde bu duzdu
Kakтus və Lavinia |
HeYaT_gEriBeDi_EmI_CaNi (07Soz sohbet nedi brat)2016/23:57)
Neolub yene axwam axwam sakitciliyde resqi qirgin duwdu burda?
Kakтus və Lavinia |
__QiZzz BaZzz__ (08Birazda realla baglidi aqresiya)2016/00:00)
[B]tanimiram.inweAllah taniw olariq.tanisaydim demezdim axi nikinde bawqasidi)aqressiv daniwirsan soyuw yazirsan)bele weyler yol verilmezdi)oOpurem geceniz xeyre
InsAllahbrat taniyariq) xeyr apar)
Мы были вместе - я забыл весь мир... |
Kakтus və Lavinia |
DİN@R@***@@@ (08Statusum vare lovhemde incimiyin bu sozumden "Soz bawa duwmuyene Elifbani soxsanda xeyru yoxdu"2016/00:00)
Sen həmişə beləsende ok işinde ol
<< 1 ... 204 205 [206] 207 208 ... 588 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1108 / 1477

2016/23:52)
Kakтus və Lavinia