Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (06Deleduz niye?sene cata bilmemisem ama))2016/00:02)
Çox dələduzdu. Oğlan olsa canbratım olardı qız olsa balalarımın anası
KoNCeNo (06Əəə bəsti :) nağarırsan qayır sənə məhəbbətim azalmayacaq2016/00:03)
Deleduz niye?sene cata bilmemisem ama))
Mən əli ətə çatmayanda mundardı deyənlərdən döyləm Ətin qırılıb yerə düşməyin gözləyənlərdənəm
Rehmettiyin_Nevesi (06Qirilib yere dusenlerede nelerin qondugun bilirsende ele seviyyeye enmeyini arzulamiram axi))))))))2016/00:06)
Əəə bəsti :) nağarırsan qayır sənə məhəbbətim azalmayacaqMən əli ətə çatmayanda mundardı deyənlərdən döyləm Ətin qırılıb yerə düşməyin gözləyənlərdənəm
KoNCeNo (06bircə tikəsin də yesəm sı(ch)maram :) qaldıkı səviyyəyə o mənim olandan sora səviyyəni soxacaq yerim qalmayacaq2016/00:09)
Qirilib yere dusenlerede nelerin qondugun bilirsende ele seviyyeye enmeyini arzulamiram axi))))))))
<< 1 ... 299 300 [301] 302 303 ... 588 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1049 / 1678

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2016/00:02)