Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (06bogazdan yuxaridi sende her kelme)2016/00:14)
bircə tikəsin də yesəm sı(ch)maram :) qaldıkı səviyyəyə o mənim olandan sora səviyyəni soxacaq yerim qalmayacaq
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Pişik mən bir azdan yatacam. Bir şey üçün darıxmışam. Elə istiyrəm ki 1 mms yazısın görüm
Rehmettiyin_Nevesi (061 Mms yazisin gormek derd deyil senincin esas icindekidi gozlediyin olmayada biler)))))))))))))))2016/00:30)
Ayə yox qaqacanı. Mən haqqı salamı tapdalamıram Pişik mən bir azdan yatacam. Bir şey üçün darıxmışam. Elə istiyrəm ki 1 mms yazısın görüm
KoNCeNo (06Az çoban Mesajda zadda senin adın yazılsın İçinde ne yazsan da oxaay deyecem :)2016/00:34)
1 Mms yazisin gormek derd deyil senincin esas icindekidi gozlediyin olmayada biler)))))))))))))))
Heç ağlıva soxa bilmeyeceyin terzde manyakca sevirem seni. Gejdi yetim :( gör neynirsen yatım
Rehmettiyin_Nevesi (05Anlamadim.2016/23:58)
Elyadı Evamelinası Umudum Allahadı
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
<< 1 ... 300 301 [302] 303 304 ... 588 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1030 / 462

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2016/00:14)