Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
MoNaCo_FrAnCe (20Sen bu qeder agillisan da?! movzulari qarisdirdigin bes deyil..neyse senin mesajina ayiracaq vaxtim yoxdu.2018/18:19)
Burda soruwurlarki saytin qeweng gozlu qizi.sense acib dowlervi gosterirsen..demeli gozlerive yox dowlerive guvenirsen..ne maraqdan ne lazimliliqdan sohbet gede bilerki senin auran cercivesinde..mence
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
___QLamoR____ (20Senen qat qat agilli olduguma wubhe ola bilmez..ikinciside ozuvun ne qeder agilsiz oldugunu ozun subut edirsenki hec menim praqnoz qoymagima ehtiyac yox...senede niye deyerli vaxtimi ayirib cvb yazdigimida biliremki cox gozel derk etdin...2018/18:21)
Sen bu qeder agillisan da?! movzulari qarisdirdigin bes deyil..neyse senin mesajina ayiracaq vaxtim yoxdu.
MoNaCo_FrAnCe (20Sene bir soz deyim eger sene el verseydim sen menden agillisini gormeyecekdin..basa dusurem sizi kimekk el vermeyib yol verirem ..hamisi onandi ))mene maraqli olanla isim olar seninle burda cene doyesi vaxtim yoxdu2018/18:23)
Senen qat qat agilli olduguma wubhe ola bilmez..ikinciside ozuvun ne qeder agilsiz oldugunu ozun subut edirsenki hec menim praqnoz qoymagima ehtiyac yox...senede niye deyerli vaxtimi ayirib cvb yazdig
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Black_Attack (202018/18:27)
Qlamur nəfəsi cırpdı blyaa)))
)
))heri men... Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
___QLamoR____ (20Sinə dəftərsəndə))))))))))))2018/18:28)
)
))heri men...
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
___QLamoR____ (20Bilirdimki bunu yazacaqsan..bilirdimki en son bu kozeri oynuyacaqsan.ama camaat hardan bilsinki indi kim kime el vermiyib?...kim ozunu huri melek tanitdirib ama axmagin biri cixib??he de gorek hardan bilsinler??..ona gorede sus..sene hec vnimaniyada vermirem men o gunen beri.o gunende iqnor etmiwem..sadece oz gozlerimle gorendeki sen heqiqeten beter adamsan istedimki onu derk edesen..mene hec maraqlida deyildiki bu yazdiglarimi kimse oxwuyur ya kimse nese diye biler ya fikirlewe biler..ama sene insanlarin sen haqda duwundukleri o qeder onemlidiki istediyin rolda oynuya bilirsen..sus ve cvblama daha..!kef ele ritmivi tut ve bu ritmdede heyata davam et.2018/18:26)
Sene bir soz deyim eger sene el verseydim sen menden agillisini gormeyecekdin..basa dusurem sizi kimekk el vermeyib yol verirem ..hamisi onandi ))mene maraqli olanla isim olar seninle burda cene doyes
Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ... |
<< 1 ... 527 528 [529] 530 531 ... 662 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (144)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1087 / 791

2018/18:19)
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E......