Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
aha düz dedin sən heç vaxt sərf demirsən ! . . . |
gunessss (22Mən özümü MƏLƏH kimi göstərdiyimi xatırlamıram)2018/15:35)
Sən vabsim ağzını acma .ve acdırma ağzmı meleh kimi görsƏtmƏ özüvü . Götün girmədiyi yerə Də bacat başıvı SOXMA OK ?
Sadəcə onu deyə bilərəm ki sənin kimi SƏVIYYƏSIZ deyiləm ay ARROGANT gozel@ayka niki) səviyyən mədəniyyətin göz qabağındadı.. Lazım bilsəm mən də səni söyüb bulayardım.. Əgər könlündən söyülmək keçirsə, keç şəxsiyə;)
P.S. Mənə də durduq yerə şəxsiyə yazıb ilişən özün olmusan..
yaxsdida menimdise gizelayka nikinede niye sesderin var ay yaltax bedbext he . Nə deyim day sənə gəlsin görek o niklər mənəm sənə subut etdirəcəm ama ... sənə sexsidə yazdim ki gotə giren olma yenə deyrəm olma belə . . . . |
gunessss (22Ay yazıq bədbəxt həmin nikdə mənim səsim ola bilməz heç vaxt.. Səni qınamıram, öyrəşmisən öz adını başqasına qoymağa.. Məni özünə tay tutma ay oğlanlara yaltaqlanan tuzik!!2018/19:55)
__DeserT_RoSe__, Bu niklər menimdiryaxsdida menimdise gizelayka nikinede niye sesderin var ay yaltax bedbext he . Nə deyim day sənə gəlsin görek o niklər mənəm sənə subut etdirəcəm ama ...
. . . |
gunessss (22Allahsız olan sənsən.. Olanları demək şər atmaq deyil) Əsl şəri sən atırsan..2018/19:58)
__DeserT_RoSe__, Camatın niklərinə şər atma Allahın olsun
__DeserT_RoSe__ (22Gozel ayka niki sensen?2018/19:49)
Mən özümü MƏLƏH kimi göstərdiyimi xatırlamıram)Sadəcə onu deyə bilərəm ki sənin kimi SƏVIYYƏSIZ deyiləm ay ARROGANT gozel@ayka niki) səviyyən mədəniyyətin göz qabağındadı.. Lazım bilsəm mən də səni sö
<< 1 ... 532 533 [534] 535 536 ... 662 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (144)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1076 / 1131

. . .
2018/15:35)