Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
. . . |
gunessss (22Qlamoura tərəf durmuram bu bir, ikincisi nə yaltaqlığımı gördün? Onu hansı yaltaq bir tərəfindən uydurdu?!2018/20:05)
__DeserT_RoSe__, Mənim.gozumun qabagimdasanda fakt yaltaxsan . Hec bir oglan deye bilmeze yalataxam ama sənə ne dedikleri yaxsi bilirem qlamura yan cixan cubus ne olacaq ki di yeri ged argonit
Beyinsiz sənin kimi olur.. Məndə olan beyinin yüzdə biri yoxdu səndə.. Mənim sənlə problemim olmayıb indiyə qədər.. Taa ki o mesajı yazana kimi.. Indidə düşmüsən ortaya özüvü göstərirsən..
. . . |
gunessss (22Mənim arxamca kim nə deyib? Hansı əclaf qeyrətdən kənar adımı hallandırıb?2018/20:05)
__DeserT_RoSe__, Mənim.gozumun qabagimdasanda fakt yaltaxsan . Hec bir oglan deye bilmeze yalataxam ama sənə ne dedikleri yaxsi bilirem qlamura yan cixan cubus ne olacaq ki di yeri ged argonit
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
. . . |
. . . |
gunessss (22Sən birincisi başından böyük qələt eləmişdin mənə yazdığın yerdə.. Ikincisi mən sənə yazanda harda ölmüşdün basdırmışdılar səni?! Yazardında elə həmin vaxt..2018/20:15)
__DeserT_RoSe__, Yavas yavas yola gəl belə . Niyə qlamura yazanda ozunu ortaya atirsan ki sənə nə dedim foruma danishmayardin sən dasidin lazim dirsa ele yene ozume yazardin ki mene niyə belə deyi
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |

. . . |
<< 1 ... 533 534 [535] 536 537 ... 662 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (144)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1076 / 1131

. . .
2018/20:05)