💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat
*BaSH_BeLaSI* (17.05.2019/00:13)[B]Redd bulda işdirsən? Orda bidənə qız vardie 9cu mikrarayyon ərazisinə baxır , sarı qızdı sifəti çilli , çoxda sarı deyile biraz , onla nə qədər mırttaşırdım . )[/b]
MiLYoNDa1oQLaN, heri qaqas duzdu winstonada onu men duzeldmisem qaqas. meni yaxsi taniyir cox yaxsi bizde isdedi birinci redd bulda sora viski bolumune kecdi ... orda nese alinmadi onun isi duzub qos
*BaSH_BeLaSI* (17.05.2019/00:49)[B]Görüp eləsən denənki 9da Avreodan zyoman salam deir sənə. )
MiLYoNDa1oQLaN, ama gesey qizdi ha:))) oz aramizdi:) gorecem onu bu yaxinlarda yene
[/b]
yaxsi qaqa Ayteni gorende deyecem seni beletaniyir?*BaSH_BeLaSI* (17.05.2019/00:55)[B]Sən deki Avreodan Cavid salam deir özü biləcək . )
MiLYoNDa1oQLaN, hee bildim metisi deyirsen qiz demek olarsa;) qiz deyilee o qizligdan kecif:)))yaxsi qaqa Ayteni gorende deyecem seni beletaniyir?
[/b]*BaSH_BeLaSI* (17.05.2019/00:55)[B]Metis amma sakit qıza oxşurdu , nəmm kim necədi özünə görə , Bizonun qızdarın görmüsən? Bizonun öz maşınınan gəzire 2 dənə qızdı olarda pis deil manikendilər eləbil [/b]
MiLYoNDa1oQLaN, hee bildim metisi deyirsen qiz demek olarsa;) qiz deyilee o qizligdan kecif:)))yaxsi qaqa Ayteni gorende deyecem seni beletaniyir?