💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat
NoreN (29.05.2019/23:40)Herdefe senin gozlerini deyirler bir defe at gosterde gozel gozlerini mumkundu?
NoreN.

deli hirt tutdu yene meni)))))
___QLamoR____ (30.05.2019/16:41)Azda oglanlarin ekseriyyeti acgozdu.
Bu dəqə hansısa oğlana realda 5 dəq bax gözlərin onun xoşuna gəlməsə məndə mən deyiləm yəni saytda qəşəy gözlülər çoxdu
_K_O_T_İ_K_ (30.05.2019/19:27)Bura Azərbaycandı xariclə nə işim
Azda oglanlarin ekseriyyeti acgozdu.Onlara kecide baxanda salib samanliqa atdanirlar ona. Bunun ozellile xowa gelmekle hec bir elaqesi yoxdu. Sen xaricileri gorsen top model qizi soyundur kucede biden
amma düz deyirsən razıyam___QLamoR____ (30.05.2019/16:41)[B]Şərt o deyilki hansısa qız sənin gözlərivə baxsın , səndə onun gözlərinə vurulasan . O kəs səni görmüədə bilər sənə baxmiada bilər sən kənardan onun gözlərinə baxarsan . Xoşuva gələr [/b]
Bu dəqə hansısa oğlana realda 5 dəq bax gözlərin onun xoşuna gəlməsə məndə mən deyiləm yəni saytda qəşəy gözlülər çoxdu
MiLYoNDa1oQLaN (30.05.2019/23:28)Hə ola bilər deməyim odur ki gözlərin gözəlliyi sırf rənglə deyil..şəxsən mənim sevmədiyim göz rəngləri var heç vaxt demərəm ki qəşəydi
[B]Şərt o deyilki hansısa qız sənin gözlərivə baxsın , səndə onun gözlərinə vurulasan . O kəs səni görmüədə bilər sənə baxmiada bilər sən kənardan onun gözlərinə baxarsan . Xoşuva gələr