Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
-_____XuLiQaN_____- (16.11.2016/00:16)
KoNCeNo, Sen certyoju cek herweyi hell ele mende işlerimi yoluna qoyum kesek nigahi getsin
ilahi o mene evlilik teklifi eledi
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
KoNCeNo (16.11.2016/00:17)Az gedenin bawin az ye uwaqdi hele o bilmir senin ne qurd oldugunu
Mence artiq werhe ehtiyac yoxdu uje esitdizde

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
aradaSIRADA (16.11.2016/00:17)Nea baxinda baxin gorun birinize nese xos soz deyir?ancaq mene el cekinde qururunuz olsun
Konci etiraf ele sen ozun tutmusan bunu?)))senin soizlerindie bular loxlamada bizi

KoNCeNo (16.11.2016/00:18)Nc men inanmadim.semimi deyil mence onun gozu usidedi)))ilahi o mene evlilik teklifi eledi
Vαrαvѕĸoy ɢeтмιreм αмα o yolα вoyυĸ ѕιмpαтιyαм vαr . ! |
aradaSIRADA (16.11.2016/00:18)Az besdide qurddarini tok kokel biraz ayaq uste qirxin cixir uje
Az gedenin bawin az ye uwaqdi hele o bilmir senin ne qurd oldugunu

KoNCeNo (16.11.2016/00:19)Oyredib salmisanda ustumuze
Nea baxinda baxin gorun birinize nese xos soz deyir?ancaq mene el cekinde qururunuz olsun
wexside hede qorxu gelirsen allah bilir
aradaSIRADA (16.11.2016/00:19)Basa dusurem qebul ede bilmirsiz bayaqdan wok ustune wok yasayirsiz
Nc men inanmadim.semimi deyil mence onun gozu usidedi)))

<< 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 127 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (102)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1087 / 2010

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!