close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Qadin lara qarsi edilen haqsizlig:( | _K_O_T_İ_K_ [Off] (10.05.2016 / 02:25)
|
Ak eliyecem olari eybi yox )Sozle bawa sala biler.acizdiki gucunu qadinda gosterir Meley333 (24.02.2016/10:20)
Salam aleykum.beyax yolda 1aile gedrdi.usagin elinden su dahildi yere kisi qiwqirdi ve qadina 1sile vurdu. Qadının uzundeki ifade ne bilim... cox pis oldum.dinlenmedi sakitce yolunu davam elədi amma k
Burda qadinnan cox kishi alcalib.Demeye soz tapmadim, o gorduyun denizde damla kimidi ele heyatlar varki, neyse( Meley333 (24.02.2016/10:20)
Salam aleykum.beyax yolda 1aile gedrdi.usagin elinden su dahildi yere kisi qiwqirdi ve qadina 1sile vurdu. Qadının uzundeki ifade ne bilim... cox pis oldum.dinlenmedi sakitce yolunu davam elədi amma k
Belə hadisədə Qadının kişiyə təslimiyyəti, Kişinin nəfsinə məğlubiyyəti olubBiabir ederem ele qeyretsiz eclaf kişini.. Boyu batsin elesinin. Sakit fagir görüb tepesine de döyecek, dedesine de söyecek.. Elelerinin hamisini bir yere yigib zooparkdaki qefeslere salmaq lazimdi.. Biabir ederem ele qeyretsiz eclaf kişini. Boyu batsin elesinin. Sakit fagir görüb tepesine de döyecek, dedesine de söyecek.. Elelerinin hamisini bir yere yigib zooparkdaki qefeslere salmaq lazimdi.. | Eliko55 [Off] (17.08.2019 / 03:14)
|
Suzun cammatin aile iwleriynen ne iwivuz var ozleri biler
Senol burda deyenler varaki bele eliyerem ay hele eliyerem senol gotderi catmaz o kiwinin uzune demeye burda dediyleriniEliko55 (17.08.2019/04:14)
Suzun cammatin aile iwleriynen ne iwivuz var ozleri bilerSenol burda deyenler varaki bele eliyerem ay hele eliyerem senol gotderi catmaz o kiwinin uzune demeye burda dediylerini
Sözün menedirse, sen öl hele bu yazdiqlarim azdi edeceklerimin yaninda.. Qeletivi ele söz atma camaata..!
Cemi mesajlar: 43
<< 1 2 [3] 4 5 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1024 / 715