Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
DİN@R@***@@@ (28.02.2016/13:46)Yox düzdü ele duwe biler ama almamiwam qetiyyen .alsam nie deyim ki almamışam))
Yuklədiyin göz şəkli senindise orda qaşlar alınıb axı )))
NoreN (28.02.2016/20:27)Qaşlarım özü seliqelidi xanim qız)
Ölenlerine rahmat istedim men deyim .. Beli qash temiz sen deyen kimidi ..
DİN@R@***@@@ (28.02.2016/20:28)Qelem deyil o tendi tonlawdirmaq üçün vururam azca altidaki alinmayib deye ele gorsenir yoxsa qiji dorem senin fikrince qelemi ele o gunde cekem ) ten vururam sadece oda qawimdan bi ton tund ,bawa duwdun?)
Bilmirem fikir verdinse özde qaşada qeləm çəkilmişdi))
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
*~_MeLoDiKa_~* (29.02.2016/01:18)Bsşa düşdüm nəm bəkəde sen deyendi ama alınmış qsşa oxşuyur ten ili qeləm ferq etmur slınmış qsşa vurulurki biraz seliqeli görünsün . Yeni açıq rengli . Belədeki lap alınıb ind hamı seliqeye salır qaşını .qebahet okunası çox şey var bu qebahet deyilki.
Qelem deyil o tendi tonlawdirmaq üçün vururam azca altidaki alinmayib deye ele gorsenir yoxsa qiji dorem senin fikrince qelemi ele o gunde cekem ) ten vururam sadece oda qawimdan bi ton tund ,bawa duw
_DumanLi_DuNeN_ (28.02.2016/20:31)Opera mugennisisen diyesen )))) nece de qulaga yatimli sesin var )))
hihahahahahhahahhHahahh
DİN@R@***@@@ (29.02.2016/09:50)Men qebahetdi demedim isteyen alır istemeyen almır ) mende almıram alsam deyerem alıram gizledesi bi wey yoxdu
Bsşa düşdüm nəm bəkəde sen deyendi ama alınmış qsşa oxşuyur ten ili qeləm ferq etmur slınmış qsşa vurulurki biraz seliqeli görünsün . Yeni açıq rengli . Belədeki lap alınıb ind hamı seliq
FuLLiTo (29.02.2016/01:17)Olmasa demeli subaydi? )
Bununçün barmaqda üzük deyilən zad olur .
*~_MeLoDiKa_~* (29.02.2016/11:14)Hə . )
Olmasa demeli subaydi? )
FuLLiTo (29.02.2016/13:06)Belke satıb üzüyün? )
Hə . )
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 385

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!