Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
R*A*G*I*N (04.11.2017/21:33)Sən elə bil .
can sirindi etmez
MiLYoNDa1oQLaN (04.11.2017/21:45)acizssen??ozunu oldurmek acizlikdi vede en boyuk gunah
Sən elə bil .
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
R*A*G*I*N (04.11.2017/21:48)Acizlik deyirsən . Amma elə vəziət olurki and olsun ölüm sənə oyuncağ kimi gəlir . Aciz insan belə olmur
acizssen??ozunu oldurmek acizlikdi vede en boyuk gunah
MiLYoNDa1oQLaN (04.11.2017/21:51)oyun oynamaqcun oldurur insan ozun???bu ne fikirdi..insan onda ozune giyarki cixis yolu tapmaz yorular problemlerden onda eder bunu
Acizlik deyirsən . Amma elə vəziət olurki and olsun ölüm sənə oyuncağ kimi gəlir . Aciz insan belə olmur
R*A*G*I*N (04.11.2017/21:54)Sənin niyə anlayış tərzin bu qədər geridə qalp? Mən nə deyirəm ? Deirəmki elə an olurki ölüm sənə oyuncağ kimi adi hal kimi gəlir . Yəni həyatı önəmsəmirsən , hamıya şirin gələn can sənə ağrı dadır . Başa düşdün?
oyun oynamaqcun oldurur insan ozun???bu ne fikirdi..insan onda ozune giyarki cixis yolu tapmaz yorular problemlerden onda eder bunu
MiLYoNDa1oQLaN (04.11.2017/22:02)mende geride qalib ?))men deyirem olumu secmek acizlikdi sen ne dedin bes?
Sənin niyə anlayış tərzin bu qədər geridə qalp? Mən nə deyirəm ? Deirəmki elə an olurki ölüm sənə oyuncağ kimi adi hal kimi gəlir . Yəni həyatı önəmsəmirsən , hamıya şirin gələn can sənə ağrı dadır .
R*A*G*I*N (04.11.2017/22:05)Mən dediyim əvvəlki mesaja bax . Sən canıvı çox istəyənlərdənsən deyə anlamırsan məni.
mende geride qalib ?))men deyirem olumu secmek acizlikdi sen ne dedin bes?
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
<< 1 ... 153 154 [155] 156 157 ... 215 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1049 / 1477

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine