💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

SiSeRoN (26pomadasinin renginde de2016/18:35)
90-NV-545 olmalidir sehv elemiremse elantra ada akcent idi..nomre deqiq yadimda dor..obwim el qerez..bu qizi eseblewdirdi iw yoldadim Rabochide bi dene surmek sururdu gel goresen duz Xetai metrosuna k

Один_Такой (27mem piwiyim mene duzun de mene etiraf et hemen vaxt qanivin temperaturu texmini ne qeder olardi?))2016/03:02)
Surucu olmaqcun gerey soyuqqanli olasan.Birdefe Bir vezyetden cixdim soyuqqanliliqimin sayesinde Belkede hissiyatim ani qerar qebul elemek bacariqim olmasaydi indi uje Torpaqin altinda idim il yarim i

Один_Такой (27lori dilnen desek bidene 4 den 3 cekdun saqa. kankret manevra elemisenaa mem pishimm)))2016/03:06)
Demeli burda yollar eniw padyomludu Azi ele hisslerdede Avqon elemey olmaz.Avqona girdim Qabaqdan Reski fura cixdi Ani 2 saniye vaxtim vardi qerar vermeye ya sureti artirmaliydim yada Azaldib sag cerg

Black_Attack (27Qanimi bilmirem Amma Arxadaki mawinlar oxuet elemiwdi )2016/03:06)
mem piwiyim mene duzun de mene etiraf et hemen vaxt qanivin temperaturu texmini ne qeder olardi?))

Black_Attack (27He ele oldu )2016/03:09)
lori dilnen desek bidene 4 den 3 cekdun saqa. kankret manevra elemisenaa mem pishimm)))