Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (30day denen qazandığımı sene verecem ki :)2016/23:10)
Gel qal bizde bir otaqi 200 manata sene vererem)))))))
Ərə getməmiş ər çörəyi yemək istəyirsən hə Əclaaaf :) (bu sözdən zəhləm gedir Sayəndə sevdim)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (30Sen menyu ile tanis ol bir aftaga ile cimmek2016/23:14)
day denen qazandığımı sene verecem ki :)Ərə getməmiş ər çörəyi yemək istəyirsən hə Əclaaaf :) (bu sözdən zəhləm gedir Sayəndə sevdim)
Yayliqla qurlanmaq
Seher yemeyine daxildi sor iliq cay
Gunorta sup kartof
Axsama Allah kerim
Yataq mircetken
Bu cur luks ev teklif edirem bilme qedrimi
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
KoNCeNo (302016/23:16)
Sen menyu ile tanis ol bir aftaga ile cimmekYayliqla qurlanmaqSeher yemeyine daxildi sor iliq cayGunorta sup kartofAxsama Allah kerimYataq mircetken Bu cur luks ev teklif edirem bilme qedrimi
Olme seni başladi yene))) qedir agaci ekecek sen yazi gozle)))KoNCeNo (30:)) Fəridəyə deyərəm tapar2016/23:16)
Sen menyu ile tanis ol bir aftaga ile cimmekYayliqla qurlanmaqSeher yemeyine daxildi sor iliq cayGunorta sup kartofAxsama Allah kerimYataq mircetken Bu cur luks ev teklif edirem bilme qedrimi
Yarıtmaz :) öpdüm gecen xeyire bidenem
Zeqqumu da öpdüm
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~Aykam~ (30Ayka ne gulursen havayidi bu ev lap prosta aradaki xetir hormete gore o qiymete verirem2016/23:19)
Olme seni başladi yene))) qedir agaci ekecek sen yazi gozle)))
Rehmettiyin_Nevesi (30Minnetin olsun qudurgan hec xeyalinda bele gormediyin ev teklif eledim yatda gozum aydin2016/23:24)
:)) Fəridəyə deyərəm taparYarıtmaz :) öpdüm gecen xeyire bidenemZeqqumu da öpdüm
KoNCeNo (30Azz Mennen bele ağız burun eye eye danışma.2016/23:27)
Minnetin olsun qudurgan hec xeyalinda bele gormediyin ev teklif eledim yatda gozum aydin
Çox şirin olursan Dayanamıyoreee
Rehmettiyin_Nevesi (30Qelet eliyoreee))))))2016/23:29)
Azz Mennen bele ağız burun eye eye danışma. Çox şirin olursan Dayanamıyoreee
KoNCeNo (302016/23:31)
Qelet eliyoreee))))))

KoNCeNo (30BOBİK2016/23:31)
Qelet eliyoreee))))))
Konçi bilirsen ne qeder günaha girirsen? Sene dedim vaxtında gel evlenek. Gic gic behaneler eledin. Men de acığa buranın qızların pülus instagramın qızların yığdım :(( heç bilirsen neçe ton övladımızı ziyan elemişem? Nolar besdi meni günaha batırdın bilsen ki sevirem seni Xalxın kişileriynen danışma :( zaryatkava yazığın gelsun
<< 1 ... 341 342 [343] 344 345 ... 409 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1049 / 1325

2016/23:10)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!