Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (31Az gece gece ulama. Dur buterburod düzəlt mədəm üzüldü2016/00:02)
Uzgunum canimmmm((Ama kendimeeeLaf anlatamadim Bu inatcil konlumeeGetttt ay rehmettiy nasil olsa unuturumAcilar benim olsun zeqqum kimi heyat senin olsun
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (31Men buterburodu heyat yoldasima duzeldecem ancaq2016/00:05)
Az gece gece ulama. Dur buterburod düzəlt mədəm üzüldü

Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
heyasiza oxsiyur isteme koncini)))
KoNCeNo (31dalaşmıyın həyatımda hazırda 26 qız var. Orta hesabla hərənizə 400 qram Dəniz düşür. Bölüşün2016/00:05)
Az ozun qatildinda
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Zeqqumagaci (31Tepe das dusmesin Sevdayla sen cox paxilsan sizin uzunuzden uzume adin cekmirem day deyirler ayib sozdu he onu deyirdim axi o zad uzume acilmayacaq2016/00:07)
Rehmettiyin_Nevesi, gaddan alimheyasiza oxsiyur isteme koncini)))
KoNCeNo (31o mənəm də. Tanımadıııın? Mənəm eeeee Dəniz2016/00:06)
Men buterburodu heyat yoldasima duzeldecem ancaq
Rehmettiyin_Nevesi (31Bana ksok oglan lazim deyill2016/00:07)
dalaşmıyın həyatımda hazırda 26 qız var. Orta hesabla hərənizə 400 qram Dəniz düşür. Bölüşün

Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
noluub az acilacag dee o zad)))
Rehmettiyin_Nevesi (31Uzuvu ifriteler taninmaz hala salib tanimadim))))))))))2016/00:08)
o mənəm də. Tanımadıııın? Mənəm eeeee Dəniz
Zeqqumagaci (31Onun başı batmasın Burda beledi Real heyatta poxa Kakaş deyen qız tipidi :))2016/00:07)
Rehmettiyin_Nevesi, gaddan alimheyasiza oxsiyur isteme koncini)))
Zəqqum səni sevirəm yerin ayrıdı Ama nəəm özgəninsən daha. Ama Konçi məəmdi
<< 1 ... 344 345 [346] 347 348 ... 409 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1046 / 1358

2016/00:02)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!