Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (31Sensiz halim nedir yaxsi bilirsen2016/00:20)
sevgimi sox qəlbivə qoy orda qalsınHər kəs mənə haram bir sən halalsınGə alım səni nolar :(
Mensiz qalirsansa sene min ehsen
Mene inanmadin inkar edirdin
Sene dedim axi meni sevmirsen
Usss koncinin poeziya geceleri davam edir
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (31Basa dusene min lenet velmominen velmominat2016/00:21)
Qəlbivin en isti yerinde yox yox 5-10 nefer idik ee. Day nefesimiz od kimi elemişdi qelbivi. Bezmişdim soruşmaqdan ki "qardaşımsan meni başa düşdüm Bes seni niye sevib bu qız qelbinde yer verib sene?"
KoNCeNo (31Caan ömrüm men sene inanıram Sadece o vaxt uşaqlar çayıma derman qatmışdı özümde deyildim.2016/00:22)
Sensiz halim nedir yaxsi bilirsenMensiz qalirsansa sene min ehsenMene inanmadin inkar edirdinSene dedim axi meni sevmirsenUsss koncinin poeziya geceleri davam edir
KoNCeNo (31Ses zapsı atım?2016/00:24)
Basa dusene min lenet velmominen velmominat
Rehmettiyin_Nevesi (31Deyiremde yoxsa bunun kimi sadiq insan var heyatda2016/00:26)
Caan ömrüm men sene inanıram Sadece o vaxt uşaqlar çayıma derman qatmışdı özümde deyildim.
Rehmettiyin_Nevesi (31At ancax meni terifle esitdin2016/00:27)
Ses zapsı atım?
KoNCeNo (31Tamam :))2016/00:29)
At ancax meni terifle esitdin
Rehmettiyin_Nevesi (31Gozleyirem gozumde dis copuyle2016/00:30)
Tamam :))
<< 1 ... 346 347 [348] 349 350 ... 409 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1052 / 941

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2016/00:20)