💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

~Aykam~ (17Ses eleme Sevanin genclik sehvleridi indi sevanin ailesi zadi duz deyil bele seyleri deme ictimai yerde2016/23:39)
Bu qizin adi sevdadi? Ogun biri mene karizmada yazib sevda menden incimisen)))) diyen bu sevdayla sef salib)) yoxsa bu odu?))

KoNCeNo (17Yoxe ele mende yaxwi qardaw axrarirdim)))) ruzgar erkoclar yaz gor ne cixacaq))2016/23:39)
Yaxsi baci olsan risk ederem)))))))))))

~Aykam~ (17Izimi itirem gelib her yerde tapirlarda day)))) day oglan nikiyle gelirem xeberleri yoxdu)))))2016/23:39)
Bu qizin adi sevdadi? Ogun biri mene karizmada yazib sevda menden incimisen)))) diyen bu sevdayla sef salib)) yoxsa bu odu?))

aradaSIRADA (17Baxdim qewey olub mende de bele ugurlu alinsa ederem)))))))))))))))2016/23:41)
Yoxe ele mende yaxwi qardaw axrarirdim)))) ruzgar erkoclar yaz gor ne cixacaq))
aradaSIRADA (172016/23:42)
Izimi itirem gelib her yerde tapirlarda day)))) day oglan nikiyle gelirem xeberleri yoxdu)))))

KoNCeNo (17Sende daha ugurlu alinar o cilizdi sen canlisan mence ) boyunda yerindedi get alinsa qardaw yox bawqa weylerde duwunuruz)))))))2016/23:44)
Baxdim qewey olub mende de bele ugurlu alinsa ederem)))))))))))))))

~Aykam~ (17Zarafat edirem e bu deq tokluweceklerki hansi niksen)))))2016/23:48)
![]()

aradaSIRADA (17Zuxaxaxaxaxa yoxe qardas dedin basqa sey ola bilmez gel sen mene dost de2016/23:48)
Sende daha ugurlu alinar o cilizdi sen canlisan mence ) boyunda yerindedi get alinsa qardaw yox bawqa weylerde duwunuruz)))))))