Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~Aykam~ (17Ses eleme Sevanin genclik sehvleridi indi sevanin ailesi zadi duz deyil bele seyleri deme ictimai yerde2016/23:39)
Bu qizin adi sevdadi? Ogun biri mene karizmada yazib sevda menden incimisen)))) diyen bu sevdayla sef salib)) yoxsa bu odu?))

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
KoNCeNo (17Yoxe ele mende yaxwi qardaw axrarirdim)))) ruzgar erkoclar yaz gor ne cixacaq))2016/23:39)
Yaxsi baci olsan risk ederem)))))))))))
~Aykam~ (17Izimi itirem gelib her yerde tapirlarda day)))) day oglan nikiyle gelirem xeberleri yoxdu)))))2016/23:39)
Bu qizin adi sevdadi? Ogun biri mene karizmada yazib sevda menden incimisen)))) diyen bu sevdayla sef salib)) yoxsa bu odu?))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
aradaSIRADA (17Baxdim qewey olub mende de bele ugurlu alinsa ederem)))))))))))))))2016/23:41)
Yoxe ele mende yaxwi qardaw axrarirdim)))) ruzgar erkoclar yaz gor ne cixacaq))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
aradaSIRADA (172016/23:42)
Izimi itirem gelib her yerde tapirlarda day)))) day oglan nikiyle gelirem xeberleri yoxdu)))))

KoNCeNo (17Sende daha ugurlu alinar o cilizdi sen canlisan mence ) boyunda yerindedi get alinsa qardaw yox bawqa weylerde duwunuruz)))))))2016/23:44)
Baxdim qewey olub mende de bele ugurlu alinsa ederem)))))))))))))))
~Aykam~ (17Zarafat edirem e bu deq tokluweceklerki hansi niksen)))))2016/23:48)
![]()
aradaSIRADA (17Zuxaxaxaxaxa yoxe qardas dedin basqa sey ola bilmez gel sen mene dost de2016/23:48)
Sende daha ugurlu alinar o cilizdi sen canlisan mence ) boyunda yerindedi get alinsa qardaw yox bawqa weylerde duwunuruz)))))))

<< 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 235 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 828

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2016/23:39)