Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ [Off] (24.10.2016 / 01:30) |
KoNCeNo (242016/02:25)Aile sohbetlerin qabardmiram sadece bu real heyatda baw veren realliqlardi yeni her bir evde baw verir bu.
Kuseyensen zarafatsiz indi demeyime baxma kusmusen ne yox ona gore demirem umumiyyetle xetrine deymesin qiz kimi oz ozunden forslanirsan kusursen kisiye xas elamet deyil en acigim gelen seydi sonra he
Ikoncisideki onlar boyuk bir problemler deyil yazdiqlarim eksine tecrube verir insanlara ki,bele weye susmaq olmaz.Sehvdi bu bura forumdu buranin meqsedide odu.
Cemiyyeti insanlari problemleri Unumi wekilde muzakire edib vetendaw mozvqryivi bildirmek.
Milli mecli kimi.
Burda ozumuzu Teriflemek yox esas problemlerden daniwmaq muzakire etmek lazimdi maraqli nese orgenmew lazimdi.
Belke Kimese senin fikrin xeyir getire biler.
_K_O_T_İ_K_ [Off] (24.10.2016 / 01:31) |
KoNCeNo (242016/02:25)Kuseyenem.
Kuseyensen zarafatsiz indi demeyime baxma kusmusen ne yox ona gore demirem umumiyyetle xetrine deymesin qiz kimi oz ozunden forslanirsan kusursen kisiye xas elamet deyil en acigim gelen seydi sonra he
Kuseyenem cunki ziyan verici insan deyilem.
Eseblewerem qab qawiq sindirmiram qarwimdakina el qaldirmiram ancaq bunu belede qoymaq olmaz axi o insan cezalanmalidi eks Halda Tepeve cixar buna artiq Beyin ureynen bir yerde qerar verir Kimsi Qb qiri kimsi salir wille tepiyin altina Kimsi telfonu cirpir yere kimsi yadinda saxliyir Sonra ona necurse gozdemediyi anda ziyan verir.
Kimsi ise bunlari bacarmir sadece kusur.
Bunun kiwiye Qadina Aidiyyati yoxdu bu artiq vicdana bagli birweydi.
Bacarsaydim mende Qab sindirardim inan neinki eseb kecirib Omrumu yeyim.
deyiş. _K_O_T_İ_K_ (24.10 /01:34) [1]
**__** [Off] (24.10.2016 / 01:35) |
KoNCeNo [Off] (24.10.2016 / 01:38) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (242016/02:31)Men demedim umumi cox yaxsi insansan mence senden cox gozel aile bascisi cixacaq teki sadiq agilli bir qiz qarsina cixsin tam semimi deyirem zarafatlarima baxma xetrini cox isteyirem ilk burda olan gunden seni taniyiram dogmaliq var ele bilirem yaxin bir qohumumsan yani o derecede agzima geleni desemde xetrini cox isteyirem mulayim insansan amma deyim ki,coxda bele olma ozuvu bele tanitma istifade eden cox olar biraz sert olmagi oyren qaldi kusmeye kusmek ayri neyese eseb kecirmek ayri kusmeyi yigisdirsan yaxsi olar
Kuseyenem.Kuseyenem cunki ziyan verici insan deyilem.Eseblewerem qab qawiq sindirmiram qarwimdakina el qaldirmiram ancaq bunu belede qoymaq olmaz axi o insan cezalanmalidi eks Halda Tepeve cixar buna
_K_O_T_İ_K_ [Off] (24.10.2016 / 01:38) |
KoNCeNo (242016/02:25)S3vilmeye gelende Men Hemewe heryerde sevilmiwem hormetim olub Neslimizde En sevilen uwaq menem nevelerin icinde Dayilarimin xalalarimin hamsi Butun uwaqlari n icinde En sevdiyleri menem Bax ANAMIN canina and icirem duz sozumdu.
Bibimgil zadda meni sevir cox.
Elecede ailede.duzdu Xowum gelir insanlar meni sevmesinden cunki Sevgiyle boyumuwem men.
Ancaq Deyiwken biri deyilem elede Ancaq Bir insan hakkinda yanila bilerem fikrim deyiwer hamida olan kimi bu deyiwkenlik deyil.
KoNCeNo [Off] (24.10.2016 / 01:45) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (242016/02:38)Inaniram niye and icirsen.Basa dusurem sevgiyle boyumusen tek olmusan erkoyunluk var amma artiq yeke kisisen geleceyin atasisan olmaz axi bu qeder sadelovluk kuseyenlik aciq deyecem sen tipde olan oglanlari qizlar loxlayirlar bele sert seslene biler fikrim amma realliqdi biraz ki,uzuyola oldun mulayim oldun bitdin kisiye xas xarakter deyil mence biraz fikirles bu haqda tam deye bilmirem ustu ortulu deyirem yeqin ki,basa dusursen
S3vilmeye gelende Men Hemewe heryerde sevilmiwem hormetim olub Neslimizde En sevilen uwaq menem nevelerin icinde Dayilarimin xalalarimin hamsi Butun uwaqlari n icinde En sevdiyleri menem Bax ANAMIN ca
_K_O_T_İ_K_ [Off] (24.10.2016 / 01:51) |
KoNCeNo (242016/02:38)Yeri ged teZeden kusdum
Men demedim umumi cox yaxsi insansan mence senden cox gozel aile bascisi cixacaq teki sadiq agilli bir qiz qarsina cixsin tam semimi deyirem zarafatlarima baxma xetrini cox isteyirem ilk burda olan gu
_K_O_T_İ_K_ [Off] (24.10.2016 / 01:52) |
KoNCeNo (242016/02:45)Bilirem qadin cinsi elediki gerey qapazin altinda saxliyasan
Inaniram niye and icirsen.Basa dusurem sevgiyle boyumusen tek olmusan erkoyunluk var amma artiq yeke kisisen geleceyin atasisan olmaz axi bu qeder sadelovluk kuseyenlik aciq deyecem sen tipde olan ogl
_K_O_T_İ_K_ [Off] (24.10.2016 / 01:53) |
**__** (242016/02:35)Tehqir hamida olir o pis teref sayilmir o sirf esebe Bagli birweydi.
_K_O_T_İ_K_, Tehqirivide gormuwem oncun direm.yeni pis cehetivi bunu gordum.
**__** [Off] (24.10.2016 / 01:55) |
<< 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 235 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4085 / 1601