Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Men seni terifledim, gel borcuvu qaytar 
MiLYoNDa1oQLaN (28Musbetlerin:Inkiwafa Meyilli Birisen Baxib gorub goturmek oyrenmek Inkiwaf etmek Kimlerinse yaxwi Cehetlerin ozellewdirmek.Qabiliyetin Gucludu.2016/02:10)
Kotik seni gözdirem) özde rengli yaz mencin seçilsin)))
Yumuwaq insansan,Mulayimsen,Irelileyiwe cehd edirsen Ancaq Mentiqsiz Addim atirsan Savadin ve Mentiqin 0 derecesindedi demek olar.fiziki olaraq iwguzarsan Ancaq Beynivi duzgun iwdede bilmediyin ucun Irelileyiw ede bilmirsen.Tez Sinirsan,Tez Ruhdan duwursen,Tez pert olursan,Sozu wiwirdib daniwarsan,Luzum Olmadiqi hallarda Yalan daniwarsan yalana meyillisen,Tez Qerar qebul edirsen,Sebrsizsen,Terssen Ne bexteversen Ay cani Yanmiw gul kimi tersen ay cani yanmiw rakada ciko cikodo ciko )Voobwem bele )
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (28Birde Ureyi yumuwaq insansan buda cox boyuk Musbetdi.2016/02:10)
Kotik seni gözdirem) özde rengli yaz mencin seçilsin)))
KoNCeNo (28Yox balsizdi pulsuzdu.2016/02:39)
_K_O_T_İ_K_, Kotik nece rengli yazirsiz balladi?
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (28Poz tezeden yaz2016/02:38)
Musbetlerin:Inkiwafa Meyilli Birisen Baxib gorub goturmek oyrenmek Inkiwaf etmek Kimlerinse yaxwi Cehetlerin ozellewdirmek.Qabiliyetin Gucludu.Yumuwaq insansan,Mulayimsen,Irelileyiwe cehd edirsen Anca
men sene terifle dedim 
KoNCeNo (28Sozun evveline bu iwaren[red]mesafe bueaxmadan cumleni yazdiqdan sonra bu iwareni qoyursan[/red.]Noqteni ozu. Yazdim ki Rengli duwmesin2016/02:39)
_K_O_T_İ_K_, Kotik nece rengli yazirsiz balladi?
<< 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 235 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1025 / 1389

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
2016/02:10)