Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
MiLYoNDa1oQLaN (282016/02:40)
Poz tezeden yazmen sene terifle dedim

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (28gorum alinacaq2016/02:42)
Sozun evveline bu iwarenmesafe bueaxmadan cumleni yazdiqdan sonra bu iwareni qoyursan[/red.]Noqteni ozu. Yazdim ki Rengli duwmesin
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (28[Red]Cavid krassavcikdi,Gozel insandi,iwguzardi,Qewey baliq tutur,Itleri sevir,Heyvanlara sevgisi qadinlara olan sevgisine beraberdi,qewey Yemekler biwirir,Kabab zad,Wirindi,wekerdi,nebilim ala Eli hele qiz eline deymiyib bakirdi2016/02:40)
Poz tezeden yazmen sene terifle dedim
Qewey Aboy vurur divara Razetka duzeldir Evde
Odun dograsin Somavar cayi duzeltsin qonaqperverdi qaynanasin qucaqinda gezdirecey
yardim severdi[/red])KoNCeNo (28Qalin Wriftnen yazmaq istiyende bele yazirsan...2016/02:44)
gorum alinacaq
[SimSim][/Q_S][red]
Eyni qaydada sonuna yaz
Nik_tapmiram* (28Poxa kecdiyde2016/02:47)
[Red]Bele?

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (28Qaynanasın qucağinda gezdircey bu cümleni çıxarsan ela)2016/02:45)
[Red]Cavid krassavcikdi,Gozel insandi,iwguzardi,Qewey baliq tutur,Itleri sevir,Heyvanlara sevgisi qadinlara olan sevgisine beraberdi,qewey Yemekler biwirir,Kabab zad,Wirindi,wekerdi,nebilim ala Eli he
MiLYoNDa1oQLaN (28Yaxwi Oglansan qisa kankret.2016/02:44)
Yaxşıda Kotik. mende menfilerini i deim: çox söyüş söyürsen, çoox aqresivsen, besdi?))
<< 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 235 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1034 / 1203

2016/02:40)
men sene terifle dedim
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine