Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
[Conkisde_Paradice] (13.11.2016/02:37)Cox sag ol qaqa Minnetdaram hormet qarwiliqlidi
....Allah bütün atalarin Canini sag elesin! ...men burda her adama yazmiram, senle daniwiramsa demeli sen menimcün yaxwi oglansan. Hem de yerli sayiliriq))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
[Conkisde_Paradice] (13.11.2016/02:39)Mirttasmiram valla zarafata dedim es neyse bu gun menimki getirmir yaxsi yazma sagol qelet eledim
KoNCeNo, ....senin xetrivu çox isteyirem, amma sen menle mirtlawirsan indi burda, sagol da, hörmetin artiq olsun.
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
[Conkisde_Paradice] (13.11.2016/02:47)Movzu beledi ancaq terifcun acilmayib ki,hami bir birine deyirde mende demisem coxuna kimse ondan istifade edib o insana nese deyirse uje onun acizliyinden ireli gelir...neyse baglayaq sohbeti ele bil hec sorusmadim senden
KoNCeNo, ....men kimem ki durum burda kimise tenqid edim?! Sene maraqlidisa wexsuye yazaram, amma burda obwi hami görür, niye povod verirsen ki, kimse senin arxanca daniwa. Meni tanimamusan görünur.
men seni tenqid elesem onda gerek goturub aparim burdan seni)) Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
<< 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 235 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1069 / 1698

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!