💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
Taksi_V_Ray (07He de duzub qosublar,vaxt itkisidi))2020/13:05)
Bunu chox yerden oxumuwam.. mence fuflo sohbetdir
B.O.S.S (07Ele weylerle bawini agritma)) sen fikirlew bura nece gelesen)2020/13:10)
He de duzub qosublar,vaxt itkisidi))
Taksi_V_Ray (07Yollar baglidi))mehlede ppx miyolduyur seherden2020/13:11)
Ele weylerle bawini agritma)) sen fikirlew bura nece gelesen)
B.O.S.S (07)))))bizdede var dunen ozumu yandirmiwdim az qala..gedirdim.qumar oynama)evden uzaqlawmiwam.kalann..hardasa 600m ..nese gedirdim telefonla daniwdim gede gede..elimdede siqaret..gordumki polis 2 denede qvardiyanin esgeridir zabitidir nedir..qachmadimki ayibdi)) dayandim..deyirki burda neyneyirsen deyiremki qapimin agzindayamda..deyirki hansidir evin..dedimki deee bu))yalandan..dediki gir eve..dedimki siqaret chekirem.kiwinin yaninda chekmirem ayibdir))) chekib girecem..bele 100 manat qabaga duwdum))2020/13:13)
Yollar baglidi))mehlede ppx miyolduyur seherden
Taksi_V_Ray (07Hemin andaki dialoqu neter qurmusan suala tetatet cavab vermisen))) o da zor eyib haa gir eve,qacanda onlara lezzet elemir dusurler dalinca bele qacmayib birteher yola vermek olar2020/13:17)
)))))bizdede var dunen ozumu yandirmiwdim az qala..gedirdim.qumar oynama)evden uzaqlawmiwam.kalann..hardasa 600m ..nese gedirdim telefonla daniwdim gede gede..elimdede siqaret..gordumki polis 2 denede
B.O.S.S (15Dunyada 3 nefer olub bu adda..2020/15:32)
Siseron teoremi1. Kasıb işləyir2. Varlı istismar edir3. Əsgər hər ikisini də qoruyur4. Vergi verən üçü üçün də ödəyir5. Avara 4-ünün əvəzinə istirahət edir6. Sərxoş beşi üçün içir7. Bankçı ilk altılığ
Taksi_V_Ray (16O biri 2si haqqinda da melumat olsa zor olardi2020/01:17)
Dunyada 3 nefer olub bu adda..1cisi budur.2csi Serkerde olub3cusu ise 2ci dunya muharibesinde Kewfiyyatchi olub.Men nikimi 3cuden goturub bunlari sonradan tanimiwam
B.O.S.S (16Quqla yaz. Mən siseronidim.kitabın adıdı2020/12:22)
O biri 2si haqqinda da melumat olsa zor olardi