Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
+ Mən Leylanı düşünərkən səni görmürəm sən Mövlanı düşünərkən məni necə gördün??
Bir insanin esil uzunu gormek isteyirsense onu eseblesdir,
ZuZuLyA (04Onu hami deyir ama duzgun sobet dor. Haminin esebi var2018/17:08)
Insan pisixologiyasina goreBir insanin esil uzunu gormek isteyirsense onu eseblesdir,
~_DemounT_~ (04Ozumde test edmisem uzdu,2018/22:27)
Onu hami deyir ama duzgun sobet dor. Haminin esebi var
Birne tutaqki menfi fikirlerin var insaniq xatirine uze vurmursan hormet edirsen,Seni o pik nokteye catirmir,onda butun fikirlerivi deyirsen sen belesen busan,Sonrada cox pesman olmusam gerek demezdim xetrine deydim amma hirsli olanda masqa taxmaq olmur ozun olursan
~_DemounT_~ (04Masqa yeni hislerimi gizletmek menadada,,Eseblesmekde bir nov zeiflikdide mence sebrin tukenir inirlerine hakim ola bilmirsen2018/22:36)
ZuZuLyA, Masqa taxmag niyeki. Adamin esebin basmaqi ya xoshu gelmiyen sheye sebr eliyib kechmeyi masqa taxmag dor axi. Hem de adami esebleshdirmiyib onun senin hagda fikirlerini bile bilersen. Mence
- Remark -
~_DemounT_~ (04Tolsyoy da deyir ki,əyər dovşanların sağ qalmasını istəyiriksə canavarlar acından ölməlidi canavarların sağ qalması üçündə dovşanlar.2018/02:40)
Turklerin belgesel kanalinda indi dedi yadimda saxliya bilmedim tam. Deyir:Afrikada her gun bir ceyran oyanar. En guclu qachan shirden daha guclu qachmali oldugun bilir. Sora bir dene de shir oyanar o
Həyat bu qədər acıdı
deyiş. Ardarazli (05.10 /07:07) [1]
<< 1 ... 474 475 [476] 477 478 ... 543 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (90)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 1045

2018/17:08)