💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat
gulmekden kecinmisem)))) elgiz ee,he mene oturdu axirinci 2 tustu qaldi mene zeif oldu,qağa usaq deyir bu gun isim coxdu qalsin sabaha qebuluna duse bilmedim bu gunasimka (26dinlemedin?)dinle maraqli sohbet edib )))2018/01:09)
Acmadiki sesi
**DeLi__BaL** (26Acmire ses2018/01:15)
dinlemedin?)dinle maraqli sohbet edib )))
asimka (26cox danişib..biraz gozle açilacaq,birdeki Alinin sesi birdefelik telfona yuklenir\))2018/01:15)
Acmire ses
**DeLi__BaL** (26birdefelik telefona yuklenir demisken,he baxin haa sonra size problem olmasin,playlistinize qulaq asands userlerin ses yazisi da cixir mahnilarin arasindan2018/01:16)
cox danişib..biraz gozle açilacaq,birdeki Alinin sesi birdefelik telfona yuklenir\))
**DeLi__BaL** (26Hamisi))))dinledim yukledim tele getdim faylalrda dinledin))))2018/01:16)
cox danişib..biraz gozle açilacaq,birdeki Alinin sesi birdefelik telfona yuklenir\))
Black_Attack (26Ali yoxe qaqulik ne vereq)))sadece burun yutulub ses gedib isyemedim qorxudum milleti dedim normal daniwim .cemdiye siz sohbeti bele size unvanladigimcun2018/01:08)
ass
eldeniz iliwirdide mene bayagdan onuncun sozu ona verdimki ardini getirsin gorduyun kimi))))))Sarkazm* (26Elgizsene gulur2018/01:12)
gulmekden kecinmisem)))) elgiz ee,he mene oturdu axirinci 2 tustu qaldi mene zeif oldu,qağa usaq deyir bu gun isim coxdu qalsin sabaha qebuluna duse bilmedim bu gun
)))))))asimka (26geyinin kekinin gelin2018/01:22)
Elgizsene gulur)))))))
Sarkazm* (26Mahni dinlemirem bu aralar,xeberim yox idi heç..bugun baxdim gordum yigilib qalib orda)beledeki problem olmaz..2018/01:19)
birdefelik telefona yuklenir demisken,he baxin haa sonra size problem olmasin,playlistinize qulaq asands userlerin ses yazisi da cixir mahnilarin arasindan