Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
Black_Attack (26Canin yanmasin seeeen2018/01:34)
İnanusuzki özüm öz səsimə qulağ asdım özümə ləzzət elədiye nə şirin danışmışam ə mən)))))
gorudm burda ses acmir dedim bu ses acmirsa nese vare orda mene aid.yukledim telefona fayli gettdim 4 defe dinledim ne qeder gulduma.Allah seni gundursun))))) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
asimka (26Mən ürəyəm)))2018/01:37)
Canin yanmasin seeeengorudm burda ses acmir dedim bu ses acmirsa nese vare orda mene aid.yukledim telefona fayli gettdim 4 defe dinledim ne qeder gulduma.Allah seni gundursun)))))
Black_Attack (26Ba sen birdenesene. Heqqi senin xetrini cox isteyirem. Allah var elesin. Men yetim orda gormursen nefes alanmiram )))burnum tutulube Ali nefes ala ala daniwiram))))))2018/01:38)
Mən ürəyəm)))
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
**DeLi__BaL** (26))))gorsen befes camirda ard arda daniwmagima nagayrim2018/01:42)
:)))

Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
asimka (26nefessizde şirin danişirsan,nefesin çatsa gör nrce olacaq))2018/01:44)
))))gorsen befes camirda ard arda daniwmagima nagayrim
**DeLi__BaL** (262018/01:45)
nefessizde şirin danişirsan,nefesin çatsa gör nrce olacaq))
))))sende ele qeweng daniwirsan birdenem.sesnin sesin mene yad gelmedi))) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
<< 1 ... 185 186 [187] 188 189 ... 306 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (259)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 697

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
2018/01:34)