Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
R*A*G*I*N (20o biri sesler amr formatindadi deye bezi telefonlar acmir,mende diktafon sesi mp3 kimi yazir2018/14:14)
Sarkazm*, ))))) Не говори
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Sarkazm* (20Pəəəh indi bularada öyrət2018/14:07)
akanshsjsj
Sarkazm* (20ama qisa cixish eledin bax o birilere deputat kimi cixis edirler sende urek sozlerini dedee ele ))))))))2018/14:20)
R*A*G*I*N, xiaomi redmi 4x
R*A*G*I*N (20sevgilim icaze vermir))))2018/14:24)
ama qisa cixish eledin bax o birilere deputat kimi cixis edirler sende urek sozlerini dedee ele ))))))))
ilk idi de dedim gorum alinir hele?
R*A*G*I*N (20Nigar sən gedən yolların təməlin mən qoymuşam belə eləmə.söz soxmağa qalsa mənim lüğətim yaqinki sənün lüğətünnən uzunduki qısa deyil.2018/14:24)
ama qisa cixish eledin bax o birilere deputat kimi cixis edirler sende urek sozlerini dedee ele ))))))))
Black_Attack (20senin sozun olmasin qelbini temiz tut men onu pis menada dememishdim hec senol.2018/14:26)
Nigar sən gedən yolların təməlin mən qoymuşam belə eləmə.söz soxmağa qalsa mənim lüğətim yaqinki sənün lüğətünnən uzunduki qısa deyil.
R*A*G*I*N (20Hə elə mən həmən sözü yenə deyirəm sənə ürəyüvü düz tut.mən demədim pis mənada deyirsən.deyirəmki söz soxma sözün var de hələki ölməmişəm sağam cavab vermək gscündəyəm2018/14:30)
senin sozun olmasin qelbini temiz tut men onu pis menada dememishdim hec senol.
<< 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 306 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (259)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 948

2018/14:14)
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.