canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Niye oglanlar qizlarin dalinca duwende qizlar qacirlar.
Usi_Musi_pusi  Usi_Musi_pusi [Off] (06.03.2016 / 18:35)
Mence bunun hormetle hec bir elaqesi yoxdu , eksine , xoshuna gelen qizin dalinca dushmek oqlanchun padlo olmamalidi ;)
vote  vote [Off] (06.03.2016 / 18:36)
Mən 3 dəfə düşürəm,poputkayçün,ciddi və üçüncü dəfə könlünü alıb barışmağçün.Vsyo,o qız hazırdı,day düşmürəm)
*~_MeLoDiKa_~*  *~_MeLoDiKa_~* [Off] (06.03.2016 / 18:36)
Реssimist89 (06.03.2016/18:33)
Bele sozler yazma,bashqa cur basha dushulur...Sadece yaza bilerdinki bir defe kobud cavab alan oglanin ikinci defe hemin qizin daliyca dushmesi oglanin ozune hormetsizliyi olar.
Aha tam olaraq bele yazmaq istedim ,, sadece eseble yazdığıma göre ümumi yazmışam kimi göründü,
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (06.03.2016 / 18:36)
Bele goturende qiz dalinca dushmekle aram yoxdu axrinci defe deqiq yadima gelmir hardasa 3-4 il bunnan qabax metroda bir qizla bir xeyli qaralashdim, baxishdim eledim gordum ala bu nese mene yaman baxire ureyimde dedimki bunun mennen xoshu gelire nese dedimki bu harda dushse dushecem daliyca achilacam buna qiz Ecemide dushdu dostumda yanimdaydi dostuma dedimki sen dush Dernegulde gozle meni hazir matiryaldiye brat tutmusham nese dushdum qizin daliyca gordum ala bu Eceminin kechidinde 2 dene oglanla sohbet edir kor peshman qayitdim turkun mesel dala qaldi ichimde))
onnan sora qiz daliyca dyshmemishem etaga)
Usi_Musi_pusi  Usi_Musi_pusi [Off] (06.03.2016 / 18:38)
vote (06.03.2016/18:36)
Mən 3 dəfə düşürəm,poputkayçün,ciddi və üçüncü dəfə könlünü alıb barışmağçün.Vsyo,o qız hazırdı,day düşmürəm)
etirin tanish gelir mene )
*~_MeLoDiKa_~*  *~_MeLoDiKa_~* [Off] (06.03.2016 / 18:38)
Usi_Musi_pusi (06.03.2016/18:35)
Mence bunun hormetle hec bir elaqesi yoxdu , eksine , xoshuna gelen qizin dalinca dushmek oqlanchun padlo olmamalidi ;)
Qelet eliyir o oğlan , mene xoş deyilse o yenede menim arxamca gele,,, özünə hörmət elese bidefe gelme deyende 2ci defe gelmez, sırtıq insanlardı o gelme dedikce gelen,,,
Usi_Musi_pusi  Usi_Musi_pusi [Off] (06.03.2016 / 18:41)
*~_MeLoDiKa_~* (06.03.2016/18:38)
Qelet eliyir o oğlan , mene xoş deyilse o yenede menim arxamca gele,,, özünə hörmət elese bidefe gelme deyende 2ci defe gelmez, sırtıq insanlardı o gelme dedikce gelen,,,
Bir mesel yadima dushdu .. davadan uzaq olmaqchun demiyecem ;)inanki lyuboy oqlan , hiss etseki onun gelmeyi sene xosh deyil gelen deyil ... normalardan gedir sohbet ...
DerSkiY_  DerSkiY_ [Off] (06.03.2016 / 18:42)
 Kakтus və Lavinia
Baxir oglanina )
*~_MeLoDiKa_~*  *~_MeLoDiKa_~* [Off] (06.03.2016 / 18:48)
Usi_Musi_pusi (06.03.2016/18:41)
Bir mesel yadima dushdu .. davadan uzaq olmaqchun demiyecem ;)inanki lyuboy oqlan , hiss etseki onun gelmeyi sene xosh deyil gelen deyil ... normalardan gedir sohbet ...
Sen oğlanların hamısın tanıya bilmezsen ,)

Senin o dediyin oğlanlar özüne hörmət eliyir en azından hiss edir, ve ya götürmür ağır söz ve gelmir daha, ama eleleride varki

olar ? Narahat etmirem ki?? Dedikleri vaxt ,,
-narahat edirsen !!! Birde mene yaxınlaşma , ve ya arxamca gelme! Deyirsen , bide görsən sabah yene gelib, bax budu özünə hörmət elemiyen,,
Usi_Musi_pusi  Usi_Musi_pusi [Off] (06.03.2016 / 18:50)
Men o sualari eshitmemezdiye vururam .. ve sohbet baqlanir )yeqin cvbdanda cox shey aslidi
Наверх  Cemi mesajlar: 310

<< 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4116 / 1433