Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Black_Attack (26.04.2016/11:22)Çoxda fifi.
Nicat senil Raminin bir wici sen uzunnixdsfi hmve sen cekidedi cozda shey eleme)))ozde cudo uzre cudo cempionudu)))
İstiyir lap Mayk Tayson olsun ama öncə adam olsun.
Görürsən? Mən heç vecimədə almıram uje. Nə yazır yazsın xarakterini qoyacaq ortaya.
Vobşim necəsən həyat cövhəri? 
Eksperd (26.04.2016/01:02)Ooooo!
Sende hemcinin) xeerdimi yaman pazitiv enerjli gornursen, xowbext gornursen son zamanlar, qizil kup zad tapibsan?)
Özüdə bilirsən nə boyda? 
Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
X_mutant_X (26.04.2016/15:19)balammm)))))) baxda mennen demek canimcun Ramin seni o qeder doyer noyut iyi verersen)))))))))))))))))
Çoxda fifi.İstiyir lap Mayk Tayson olsun ama öncə adam olsun.
Görürsən? Mən heç vecimədə almıram uje. Nə yazır yazsın xarakterini qoyacaq ortaya.
Vobşim necəsən həyat cövhəri?
Black_Attack (26.04.2016/16:07)Balam
balammm)))))) baxda mennen demek canimcun Ramin seni o qeder doyer noyut iyi verersen)))))))))))))))))
Sən deməyində ol. Sən gör bu neçə ildə tanımamısan məni ki, döyülsəmdə öldürülsəmdə yenə öz bildiyim doğru yolda olacam. Lap nöyüt yox səlarkə iyi verim o danqa bəbə danqadısa danqalığını öləcəyimi bilsəmdə deyəcəm. Hər neysə bu söhbətə birdə qayıtma aşkım.X_mutant_X (26.04.2016/19:44)sen ezmkar bir insansan, budredin ama yixilmadin, agladin ama goz yashadirivi hech kime gostermedin, men sene qibte eliyirem )))
BalamSən deməyində ol. Sən gör bu neçə ildə tanımamısan məni ki, döyülsəmdə öldürülsəmdə yenə öz bildiyim doğru yolda olacam. Lap nöyüt yox səlarkə iyi verim o danqa bəbə danqadısa danqalığını
<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 84 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 584

Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu!