Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
NeFesiM__oL (10.11.2017/22:53)Hələ rus dilində danışanları demirsən
Türkce yazılar ya danıshırlare beynim tüstülenir onda ne bambıllıg edirsiz 1millet 2dövler söhberin elemeyin türkleri öldürün azarbaycanca necesen sözün gücle deyiller
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
**DeLi__BaL** (10.11.2017/23:31)
boooyy iyimisin aşkim?:)))

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
MiLYoNDa1oQLaN (10.11.2017/23:34)O gün burda bir sözüvü oxudum gülmek tutdu nervileniyorum )) düz yazdım?)
Hələ rus dilində danışanları demirsən
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
NeFesiM__oL (11.11.2017/00:06)seni turke vererik,hemde gözu yashil olar:)))
**DeLi__BaL** (11.11.2017/00:09)Xeyalında elesini canlandıran getsin men istemerem ömrü boyu))
seni turke vererik,hemde gözu yashil olar:)))
Neter dedim ?)))
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
NeFesiM__oL (11.11.2017/00:11)yaxshi dedinde ama çox vaxt i stemediyin şheyler olurda :))
Xeyalında elesini canlandıran getsin men istemerem ömrü boyu))Neter dedim ?)))
**DeLi__BaL** (11.11.2017/00:16)Ömrü boyu olmaz deyirem olsada deyishdirerik mümkündü göz rengini deyishdirmek no problem))
yaxshi dedinde ama çox vaxt i stemediyin şheyler olurda :))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
NeFesiM__oL (11.11.2017/00:06)Hə Nervi )
O gün burda bir sözüvü oxudum gülmek tutdu nervileniyorum )) düz yazdım?)
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 489

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine