Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
... |
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
MoNaCo_FrAnCe (27arxada qalani terifliyerdim qabaqda gedene bir tepik))2017/02:35)
Rus yazicisi Puskinin cumlelerine benzedi reylerin))2sinde 1 yerde tutsan hansini danliyardin hansini terifliyerdin?)
Arxada qalanda bir p.. Dor ama ona baxanda şukurludu)))
Black_Attack (27))))2017/02:38)
Kəndə qalır qazları gəlmire bro
NeFesiM__oL (27onda eseblewme,hec fikir verme mene)) kehf ele)2017/02:38)
Eksperd, Hövselem chatmır izaha eslinde beyimde hamsının cavabı var aqressiya eseb onları yazmaga çhatdırmağa imkan vermir
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (27Butun tevazokarligi qoyaq qiraga)kiminse ne duwuneceyinide fikirlewmeden cvb ver))bes ozun geride qalmisan yoxsa eksi?))))2017/02:39)
arxada qalani terifliyerdim qabaqda gedene bir tepik))Arxada qalanda bir p.. Dor ama ona baxanda şukurludu)))
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Eksperd (27İmenni seni demirem umumiyetle her söhbetde..2017/02:41)
onda eseblewme,hec fikir verme mene)) kehf ele)
Black_Attack (27Eeee yeri get işiq deyerdin heç olmaya))2017/02:38)
Kəndə qalır qazları gəlmire bro
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
NeFesiM__oL (27Yo sən qaz gəlmədiyinə görə oxumamısan mən bilirəm.nəydi kəndin adı?2017/02:43)
Eeee yeri get işiq deyerdin heç olmaya))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
MoNaCo_FrAnCe (27tamda durdugum yerdeyem()) addim ata bilmirem))2017/02:41)
Butun tevazokarligi qoyaq qiraga)kiminse ne duwuneceyinide fikirlewmeden cvb ver))bes ozun geride qalmisan yoxsa eksi?))))
<< 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 47 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1031 / 1222

...
2017/02:35)