Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
DİN@R@***@@@ (19.09.2018/10:47)Caaan dinoş bu sebiş azali bilse ureyi partlar ki lap.heftenin her gunu butun istiqametlere reysler)))))yadima duwdu yene)))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Leyla@Quliyeva (19.09.2018/10:51)Heyqi bu azal temasi nedi her yerde gorrem ama risk edib soruşa bilmirem))))
Caaan dinoş bu sebiş azali bilse ureyi partlar ki lap.heftenin her gunu butun istiqametlere reysler)))))
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
Leyla@Quliyeva (19.09.2018/10:51)Bir teher olub o deli))))
Caaan dinoş bu sebiş azali bilse ureyi partlar ki lap.heftenin her gunu butun istiqametlere reysler)))))
Yazdim bax)))
__DeFeND__YouR__SeLF__ (19.09.2018/10:48)Sehifeleri oxudum unvani nece deqiq soruçub?))))))![]()
![]()
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (19.09.2018/11:02)Ereb dersidi uje))))
Menim halim pisleşir yari yolda qalacam besdirin
Deli men getdim)))) Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (19.09.2018/11:02)Azalin reklamin yerleşdirdim.bax ureyin getmesin ama))))
Menim halim pisleşir yari yolda qalacam besdirin
Leyla@Quliyeva (19.09.2018/11:08)ureyim yox başqa şey getdi)))))
Azalin reklamin yerleşdirdim.bax ureyin getmesin ama))))

<< 1 ... 203 204 [205] 206 207 ... 224 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 615

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...