Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
[Conkisde_Paradice] (08)))))))Onda hedef menem?)))))2016/21:29)
.....yox, vaxtim yoxdu)))..seni tanimaq asan mesele deyil, çox sirlisen, hem de mahirsen gizlenmekde))
KoNCeNo (08..... ))))) yox, narahat olma))2016/21:30)
)))))))Onda hedef menem?)))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
[Conkisde_Paradice] (08Derinden nefes aldim))))))))))2016/21:34)
..... ))))) yox, narahat olma))
KoNCeNo (08....çox derinden nefes alma, Awiq olarsan))2016/21:36)
Derinden nefes aldim))))))))))
[Conkisde_Paradice] (08Maraqlidi)))))men illerin sinagindan cixmis adamam cox basivi yorma))))))ozunu teriflemek smayliki)))))))2016/21:41)
KoNCeNo, .....insan ele bir canlidi ki, maragi ucbatindan cehenneme bele geder. Ne ki bize qaranliqdi o bizi daha çox celb edir. Burda coxusu gizlendiyini hiss edir, amma bu onlara ele gelir, bawini
yaman deyismisen))))))))
[Conkisde_Paradice] (08Tehlukeli deyil menimcun)))))))2016/21:42)
....çox derinden nefes alma, Awiq olarsan))
KoNCeNo (08....terifle, terifle. Layiqsen.2016/21:43)
Maraqlidi)))))men illerin sinagindan cixmis adamam cox basivi yorma))))))ozunu teriflemek smayliki)))))))yaman deyismisen))))))))
Dogrudan deyiwmiwem? Hansi istiqamete goresen?
[Conkisde_Paradice] (08Daha evvelki kimi qocaq deyilsen))zeifleyib iraden)))yeqin yas oz sozunu deyir)))))))))))2016/21:47)
....terifle, terifle. Layiqsen. Dogrudan deyiwmiwem? Hansi istiqamete goresen?
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
<< 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 224 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1031 / 1513

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2016/21:29)